Vizitator mcr_razvy Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 salut sunt nou pe aici dar am citit multe posturi si de asta am dori cateva indrumariam luat un difuzor pioneer ts-w307d4 si am facut o incinta bas refex de aproximativ 60-65 lce parere aveti este buna ? mentionez ca folosesc pe el o amplificare ceva la 2x75 w rms dar cred ca e china si de asta nu prea sunt multumit de el.as dori niste recomandari despre ce amplificare sa folosesc si ce filtru activ? sub forma de kit sau modul care sa incelzeasca oleaca difuzorul as mai avea o intrebare ce fel este mai bine legat acest difuzor ?1. per canal - stereo 2. in paralel adica 2 ohmi respectiv in serie 8 ohmi ? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 salut si bun venit!difuzorul e f bun,am lucrat si eu cu el,dar pt auto.incinta e uriasa pt el(pt el 25-35 litri) cat despre legare, bobinele le legi in paralel sau serie,in functie de ampliful folosit,dar exclus fiecare pe cate un canal.filtru activ poti pune de oricare vrei,ideea e sa-l poti regla intre 30si 110 hz (atat am descoperit eu ca diful ''lucreaza''cel mai bine)amplif ti-ar trebui ceva pana in 400w(cu atat il alergi la maxim),cred ca un av400 cu o alimentare mai spre limita superioara de toleranta si cu bobinele difului inseriate, ar fi perfect.succes! Link spre comentariu
Jimmy Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 felicitari pt constructia incintei, arata foarte ingrijita. o singura obiectie am, cablurile pe care le-ai folosit pt semnal in difuzor sunt cam subtiri. incearca macar ceva 2 x 2.5mm patrati chiar daca nu il folosesti la putere mare.si apropo, n-ai precizat, il folosesti in casa sau in masina? statia de 2 x 75W e de camera sau auto? Link spre comentariu
Vizitator mcr_razvy Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 mseu il folosesc in casa si amplificarea este facuta de mine cu tranzistoaresi firele sunt asa doar de proba Link spre comentariu
baga Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Poti sa legi linistit si fiecare bobina pe un canal,daca ampliful tau suporta 4ohmi.Daca suporta 8 ohmi,legi bobinele in serie si apoi la un canal de la amplif. Link spre comentariu
radue Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Daca bagi canale diferite ai grija sa fie fiecare cu semnal mono. SUnt piese care au basul stereo si sa nu ai surprize dupa aceea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum