Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inlocuire 2N3055

Vizitator armses

Postări Recomandate

Nu inteleg de ce vrei sa ii schimbi se gasesc usor la preturi mici/3,5 lei maxim/echivalenti: 2N3773 mai puternici, MJ15024/pt niste distorsiuni mai mici/ , SDT9204, BDX 66, BDX 67 is darlington

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

kd502 si dk503 sunt mai buni fata de 2n3055 , eu am citit mai demult langa o schema si zikea ceva de genu ca kd astia is mai buni ca raspund la fregventa mai repede sau ceva de genu

Link spre comentariu

kd sunt de productie ruseasca, e vorba ca rezista la tensiuni mai mari nu ca raspund mai repede la frecvente, plus ca rezista si al temeperaturi mai ridicate. da-mi un pm daca vrei sa iti donez cativa tranzistori 2n3055

Link spre comentariu

kd sunt de productie ruseasca, e vorba ca rezista la tensiuni mai mari nu ca raspund mai repede la frecvente, plus ca rezista si al temeperaturi mai ridicate. da-mi un pm daca vrei sa iti donez cativa tranzistori 2n3055

KDurile sunt facute de tesla . KTurile sunt sovietice.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări