Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pot mari imp de la 2 a amplificatorului la 4 ohmi?

Vizitator ge[]rge18

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

2

• habarnam

2

• Mircea Bartic

1

• Sharky

1

ala e deja in punte iesirile..deci nu merge...ti-am mai zis..soate vreo 19W pe 4 ohmi(sau 25,thd 10%)..si nu ai cum sa il pacalesti ca sa scoata mai mult pe un dif de 4 ohmi

Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18

pai ce boxe sa pun ??? daca io am de 150 w pe 8 ohmi ....le-am pus in paralel ar veni cam 4 ohmi pe boxadeci... ampl scoate la jumatate de capacitatenici nu stiu ce sa fac incat sa ii maresc randamentul........

Link spre comentariu

aha....deci nu ai macar pe 4 ...ai pe 8 ohmi boxele....cel mai bine ce ai putea fce tu e sa te "scapi" de amp-ul ala si sa il dai la cineva care are boxe pe 4 sau 2 ohmi....(2 cam rar, asa ca pe 4...)si poti pune boxele ca ziceai ca ai 2 boxe, nu 4 , deci pui pe un canal o boxa si pe celalalt celalta boxa....parca asa scoate ceva mai tare decat ca atunci cand le pui pe amandoua pe un canal... ca pe 4 ohmi scoate ceva mai putin decat jumate cat scoate pe 8 ohmi....mai concret.. vreo 19W scoate pe 4 ohmi si pe 8 cred ca scoate cam 11... deci 22W pe ambele canale, si daca ai pune pe un singur canala scoate numai 19... deci 10% mai mare puterea la iesire....si in plus ai si stereo.... :wink:

Link spre comentariu

daca o vrei auto (sau alimentata la 12V) o sa te usture la buzunar.Ai 2 variante:1) 2*tda1562/61/602) amplif mai ieftin, alimentat la +-X volti plus sursa de la 12 la Xoricum o iei fara 800.000-1.000.000 nu scapi :roll:

Link spre comentariu

pai fa-ti 2 amplifuri cu tda1562 (gasesti tot ce-ti trebuie despre el pe net, inclusiv cablaj), scoate 2*70W/8ohm. La telezimex il au la 300k fara tva, deci cu vreo 800k te-ai scos.

Link spre comentariu

scoate 2*70W/8ohm

GRESIT !

1562Q are 70W in 4 ohmi

e un amplif foarte bun, eu am facut mai multe pt suburi auto, si suna neasteptat de bine pt banii pe care-i dai pe ele.

+ ca simuleaza o sursa de tensiune mai mare prin intermediul a doi condensatori (foarte smecher integratul :wink: )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări