fwfw Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 sal,am un amplificator auto are 4 canale si indiferent de volum ,cateodata un canal imi intrerupe sau se aude in difuzor un fosnet sau nu este putere pe difuzor si cateodata imi merge bine care ar fi cauza ?l-am desfacut ,am urmarit acel canal are lipturi foarte zdravene ,plus ca sunt date cu solutie de fixare (un fel de silicon) ,iar cand face chestia de am zis mai sus daca il lovesc putin merge apoi iar se intrerupe .care ar fi cauza ?nu m-am apucat sa dezlipesc finali ca ce este acolo este jale ,este auto amplificatorul si este foarte complex ,plus lipituri puternice foloseste ca finali tip 35 c si tip 36 ptr fiecare canal ,practic daca umblu sa dezlipesc pe acolo ceva trebnuie sa distrug sau sa rup socluri si componente ,scote ceva de genul 140w rms pe canal. care ar fi cauza ,toata problema a aparut dupa ce mi sau ars ambele sigurante de alimentare ale amplificatorului care sunt de 40a de a fiecare le-am schimbat si a aparut problema asta cam la o zi doua ,atunci l-am folosit dat la maxim cam 1 ora . se poate sa fi cedat vre-o lipitura a canalului (nu am putu sa vad partea cu lipituri deoarece trebuie defacut si este foarte greu ca are solutia aceea peste tot ) practic nu se vede decit partea cu componentele? zgomotul acela pare ca o distorsiune , parca distorsioneaza semnalul si scade putere pe difuzor. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 este clar ca ai ceva dezlipit.verfica comutatoare,mufe,potentiometre.chiar daca par lipite zdravan se pot misca in interiorul lipiturii.vezi daca nu s-au rupt pinii mufei de semnal exact acolo unde se imbina cu placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate