nickrvl Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Are cumva cineva schema de la Invertorul AWELCO No Stop 3.2?[attachment=1]DSC01867.JPG[/attachment]Macar pentru partea asta.[attachment=0]DSC01868.JPG[/attachment]Multumesc. Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Sau poate puteti sa-mi spuneti ce sint astea incercuite cu rosu. Banuiesc a fi rezistente , nu pot sa-mi dau seama, sint arse toate, inclusiv marcajul dupa ele.[attachment=0]Clipboard01.jpg[/attachment] Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 parca ar fi rezistente smd ..;scrie ceva pe ele?? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 De regula condensatorii sunt mai inalti (grosi) decat rezistentele. Tot tu trebuie sa iti dai seama ce sunt defapt, noi, din poze, nu ne putem da seama. Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Am pus poza in idea ca cineva a mai reparat asa ceva si poate stie despre ce e vorba, si nu se mai vede scrisul la nici una, s-au "ars" la propriu. Link spre comentariu
Vizitator maryus_2010 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Sunt rezistente SMD iar tranzistori sunt IGBT de tipul SGB15N60HS cu canal N Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Multumesc tuturor pentru ajutor dar am renuntat la a-l repara, era prea distrus inclusiv integrati sparti cred ca a explodat o bomba in el deci nerentabil pentru a fi reparat. Link spre comentariu
Vizitator COSTELUS Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 am si eu probleme cu ap de sudura awelco,ai reusit sa-l mai repari? Link spre comentariu
nicusor1961 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Mai aveti cumva invertorul ? As fi interesat sa-l cumpar asa stricat. Link spre comentariu
bogdan exit Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 salut am si eu la fel o problema cu invertorul awelco ondulix 80 iam schimbat dioda cu un echivalent dar are un led albastru si unul verde la mine se aprinde cel albastru tensiunea o am de 58 de volti nu as vrea sa fac un scurt sa vad daca merge ca mie frica daca se arde iar am dat 80 de lei pe 2 diode e in regula daca sta aprins ledul albastru ? Link spre comentariu
adryan21 Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 am avut si eu un awelco 140 la reparat si da ledul albastru sta aprins. tensiune iesire 60v, iar cand il opresti ledul albastru facaie putin pana se descarca conzii. Link spre comentariu
em2006 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 ...am dat 80 de lei pe 2 diode ...?Ce diode sunt alea, atat de scumpe? Link spre comentariu
Vizitator viper222 Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 pentru toata gama de piese de schimb pentru aparatele de sudura Awelco se gasesc piese de schimb la unicul importator oficial in Romania. Global TecH Iasi...site: www.tools.store.ro nu e reclama ci doar o informatie pentru cei interesati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum