Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor AWELCO

nickrvl

Postări Recomandate

Are cumva cineva schema de la Invertorul AWELCO No Stop 3.2?[attachment=1]DSC01867.JPG[/attachment]Macar pentru partea asta.[attachment=0]DSC01868.JPG[/attachment]Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

4

• ghimpe--

1

• dan-a2

1

• nicusor1961

1

Top autori în acest subiect

Sau poate puteti sa-mi spuneti ce sint astea incercuite cu rosu. Banuiesc a fi rezistente , nu pot sa-mi dau seama, sint arse toate, inclusiv marcajul dupa ele.[attachment=0]Clipboard01.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

De regula condensatorii sunt mai inalti (grosi) decat rezistentele. Tot tu trebuie sa iti dai seama ce sunt defapt, noi, din poze, nu ne putem da seama.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Multumesc tuturor pentru ajutor dar am renuntat la a-l repara, era prea distrus inclusiv integrati sparti cred ca a explodat o bomba in el deci nerentabil pentru a fi reparat.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

salut am si eu la fel o problema cu invertorul awelco ondulix 80 iam schimbat dioda cu un echivalent dar are un led albastru si unul verde la mine se aprinde cel albastru tensiunea o am de 58 de volti nu as vrea sa fac un scurt sa vad daca merge ca mie frica daca se arde iar am dat 80 de lei pe 2 diode e in regula daca sta aprins ledul albastru ?

Link spre comentariu

am avut si eu un awelco 140 la reparat si da ledul albastru sta aprins. tensiune iesire 60v, iar cand il opresti ledul albastru facaie putin pana se descarca conzii.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări