Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu subwooferul...

Vizitator mararu

Postări Recomandate

Vizitator mararu

Am si eu un sistem 5.1 genius, cu difuzorul de bas de 35 de W. Dak dadeam mai tare cand ascultam muzica de exemplu, tot se oprea basul. Acum nu mai merge deloc :mort ... Care ar putea fi problema :smt064 ???Sugestii careva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Administratori

ar fi multe cauze dar verifica firele leonice, e posibil sa se fi rupt. Daca dufuzorul este bun 100% ai ceva probleme cu amplificarea

Link spre comentariu
Vizitator mararu

Pai...habar nu am...am desfacut cutia de la subwoofer sa vad ce si cum...da nu ma pricem la electronica...deci lam cam desfacut degeaba...mai bine l-as duce la un profesionist?Cam cat ar costa reparatul?Sau daca difuzorul e strcat...ar fi problema daca l-as inlocui cu unul mai puternic?

Link spre comentariu
  • Administratori

fa asa Desleaga firele de la difuzoar si pune o baterie mica pe bornele lui, daca pacane atunci difuzorul este bun si nu ai decat sa iei sistemul si sa-l duci la reparat. Daca difuzorul nu reactioneaza atunci trebuie sa-ti cauti un difuzoar care sa-ti potriveasca acolo ca e defect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări