Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistoare П40 si LT309B

Vizitator AndyB78

Postări Recomandate

Vizitator AndyB78

Daca stie cineva...ce fel de tranzistoare sunt ?40 si LT309B (L-ul de fapt nu L ci acel caracter rusesc care are bara mica orizontala sus in loc de jos - arata foarte ciudat tranzistoarele astea - f aplatizate). Si daca tot am postat stie cineva ce-i cu GP1 facut la Baneasa? Arata ca niste EFT-uri...Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• miron1947

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator AndyB78

Aveti aici date despre P40http://www.155la3.ru/p40.htm este si o poza cu datele de catalog.

Va multumesc frumos pentru amabilitate!

Daca cauti pe forum 100% gasesti informatii despre acei tranzistori, deoarece am deschis eu mai demult un topic cu intrebari legate de ei.

Am cautat inainte sa incep threadul dar nu am gasit. Probabil nu m-am orientat eu bine la niste termeni de cautare. O sa mai caut...
Link spre comentariu
Vizitator AndyB78

Se pare ca cineva in exces de zel mi-a sters topicul icon_axe icon_hang

Pacat...la cata rusa stiu eu ar fi prins bine...Intre timp insa am reusit sa gasesc in talcioc si ceea ce ma interesa de fapt: ?401 (P401). Dar nu asta doream sa zic ci ca dupa multe cautari am gasit pentru ?401 datasheet-ul in format PDF (chiar daca in rusa) la http://www.155la3.ru/datafiles/p401.pdf (in caz ca va avea cineva nevoie vreodata).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări