Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DEPANARE GENIUS

gherasim

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gherasim

9

• MifTy

2

• djlove

2

• TOMITA

2

Top autori în acest subiect

2 componete ai vazut tu probabil ca s-au distrus mecanic la exterior, dar poate mai sunt si altele care sunt arse, dar fara sa se vada. Ai nevoie de un aparat de masura si ceva cunostinte de electronica. Altfel nu prea vad cum, ai putea sa il repari. Daca e canalul de la subwoofer, de obicei e facut cu 2 intregrate in punte, si se ard ambele in acelasi timp

Link spre comentariu

Poti sami mai dai si alte lamuriri? aparat de masuara am, stiu putina electronica (am reparat multe alimentari, s.a.). As vrea sa stiu unde sa masor, si ce valori trebuie sa fie.

Link spre comentariu

GENIUS ACTIVE 5.1 HOME THEATER SURROUND SYSTEM ,DUPA CE A FUNCTIONAT LA MAXIM 5 MINUTE A SCOS UN FUM NEGRU SI A TACUT DE TOT . SISTEMUL ARE TERI INTEGRATE PE UN CABLAJ TDA 7269A UNDE AM GASIT UNUL POCNIT (CEL DIN MIJLOC) SI DOUA REZISTENTE ALATURATE .TOT CE AM GASIT DISTRUS AM INLOCUIT.MAI ARE UN CABLAJ CU TDA 7294.CU POZELE MAI DUREAZA DEOARECE AM O PROBLEMA CU USB-UL .CRED CA AR TREBUI SA FAC CEVA MASURATORI DAR NU STIU UNDE , NU AM REPARAT NICIODATA APARATURA CU INTEGRATE,MULTUMESC ANTICIPAT. :jytuiyu

Link spre comentariu

Nu merge sunetul sau nu se mai aprinde deloc? Vezi sa nu ai si siguranta arsa in sursa. Tot in sursa ar fi bine sa verifici, in caz ca nu e numai siguranta, tensiunile sa vezi daca mai ai ceva ars pe acolo.

Link spre comentariu

se pare ca i-a puscat finalul de la woofer...daca ar fi numa aia ar trebui sa mearga satelitii...nu am schema dar din amintiri parca am mai intalnit asa ceva

Link spre comentariu

am reusit cu usb-ul asa ca atasez pozele. In alimentare am verifcat trafu - scoate 12v,14v,27v,diodele sunt bune,daca poate cineva sa mi spuna unde ar trebui sa masor - cum sa masor si ce tensiuni trebue sa am.

Link spre comentariu

Este buna prima schema pe care ti-am pus-o pe forum.Incearca sa o obtii pt. ca te va ajuta!Si inca ceva!Trebuie sa ai +12v si -12v fata de masa!Daca nu ai s-ar putea sa fie o infasurare de 14v intrerupta(traful are siguranta pe bobinaj-pe schema arata)!

Link spre comentariu

am +12v si -12v sigurantele sunt bune dar in timp ce masuram am simtit cablajul fierbinte in locul unde sunt cei doi condensatori 220 micro/25v si unde are consola de fixat cu suruburi de radiator, in schimb se aude un bazait slab in difu de la subwoofer poate sa fie dus si integratul de la subwoofer ? si oare de ce ? daca nu va plictisesc poate imi mai dati ceva indicatii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări