Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon Romanesc...

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

11

• goguboeru

5

• radianr

4

• nichishoru

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

popamatei53 daca e vorba de un mag unul din modelele de mai sus Doina sau Perinita ma ofer sa te ajut sa il reconditionezi si sa il faci functional gratis.Daca esti din Bucuresti cu atat mai bine.

Link spre comentariu
Vizitator radioatiq

Deci sint doua DOINA si PERINITA...asta sa inteleg? Mai are cineva vreun exemplar? Ma refer la primul, singurul(se pare) si nefericitul casat Perinita. Eu nu am. Voiam sa stiu daca domnul care are unul incomplet, a reusit sa-l puna in stare de exponat. Dar daca mai are cineva, cu atit mai bine. E timpul sa fie expuse. Multumesc.

Link spre comentariu

Au fost trei, revin cu articolul postat aici cu ceva timp in urma si care a fost sters, referitor la magnetofonul CLABUCET, construit in 1955/56 in atelierele MTT, proiect la care a participat si regretatul George Dan Oprescu.

Link spre comentariu
Vizitator alexandrum

cine ne incanta si noua ochiul cu niste poze cu Sonet-ul Duo facut de Electronica (cineva care detine unul) :limb: {pacat ca si asta este copiat dupa Akai ...} :rade:

Link spre comentariu

Nuuuu ,e clar ca forumul asta e bantuit de fantoma copiilor de akai :speriat Dupa maiak si kasthan acum Perinita si Doina copii dupa akai :cry: Scuze de off topic va rog dar nu se mai poate ...numai akai vad peste tot.. :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări