Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon Romanesc...

feri.visky

Postări Recomandate

Nu mi-am pus problema si evident ca nu m-am referit la tine sau la parintii tai... ar fi trebuit sa mentionez asta inainte... scuze... Eu am vorbit doar de istoria magnetofonului "Doina" si care erau obiceiurile vremii din perspectiva acelui om care mi-a relatat povestea...Faptul ca tu posezi un obiect de pe vremea aia nu inseamna ca iesti neaparat implicat in modul de obtinere a obiectului.Off topic: am o colectie de felurite insigne si decoratii comuniste, oare poti sa tragi concluzia pe care ai tras-o tu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

11

• goguboeru

5

• radianr

4

• nichishoru

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

OFF TOPIC : Daca este cineva interesat de scanat ( eu nu am cu ce ), pot pune la dispozitie urmatoarele carti :-construiti o radiocombina-instalatii de radioreceptie pentru autovehicule-schimbatorul de frecventa si oscilatorul local-stereofonia pentru radioamatori-potentiometre-lipituri in aparatura electronica-verificarea tuburilor electronice si a dispozitivelor semiconductoare-construiti un televizor-dispozitive semiconductoare-constructii radio. amplificatoare de audio-frecventa cu tranzistoare-stereofonia si aplicatiile ei-alimentarea radioreceptoarelor si televizoarelor.-condensatoare-circuite basculante in practica radioamatorilor-do re mi electronic-construiti modele telecomandate-audio - intrebari si raspunsuri-radiodepanare ABC-radioelectronica pentru totisamd samd

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

In aceasta carte se afirma ca sau construit la noi magnetofoane apare si o poza la pag.34-35 este adevarat sau nu ?.Voi posta aceasta carte.Daca nu prezinta interes rog moderatorul sa stearga postarea.Va multumesc.

Link spre comentariu

Cu asta am deschis topicul... viewtopic.php?f=183&t=38368, In plus au existat combine Electronica echipate cu magnetofoane Tesla dar prevazute cu sigla Electronica... nu stiu, daca au fost asamblate la noi sau asa le-am primit... Cert este ca nu a tinut... pentru ca au existat doar cateva combine de genul... majoritatea fiind amplasate pe la biblioteci, sindicate,... nomenclatura... etc.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Din cite stiu eu magnetofonul Doina a fost produs de Cooperativa Radioprogres. Azi am vazut si eu acest topic ,dar pozele cu acest aparat au disparut .Sunt foarte curios sa vad si eu cum arata acest mag. Poate le repune cineva pe site .Multumesc pentru timpul Dvs

Link spre comentariu
Vizitator radioatiq

Ar fi interesant, acum, la 3ani de la initierea acestui topic , sa aflam unde s-a ajuns cu acel MAGNETOFON DOINA Romanesc...poze si stadiu de restaurare daca s-a facut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări