feri.visky Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Nu mi-am pus problema si evident ca nu m-am referit la tine sau la parintii tai... ar fi trebuit sa mentionez asta inainte... scuze... Eu am vorbit doar de istoria magnetofonului "Doina" si care erau obiceiurile vremii din perspectiva acelui om care mi-a relatat povestea...Faptul ca tu posezi un obiect de pe vremea aia nu inseamna ca iesti neaparat implicat in modul de obtinere a obiectului.Off topic: am o colectie de felurite insigne si decoratii comuniste, oare poti sa tragi concluzia pe care ai tras-o tu? Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Sper sa mai continuam pe tema asta. Pana atunci iata o alta carte... Ed. Tineretului 1960... Link spre comentariu
marianjoita Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 ar fi interesant sa o scanezi Link spre comentariu
Kuki Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 O am eu dar are 30 Mb. PM si va trimit pe messenger. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 OFF TOPIC : Daca este cineva interesat de scanat ( eu nu am cu ce ), pot pune la dispozitie urmatoarele carti :-construiti o radiocombina-instalatii de radioreceptie pentru autovehicule-schimbatorul de frecventa si oscilatorul local-stereofonia pentru radioamatori-potentiometre-lipituri in aparatura electronica-verificarea tuburilor electronice si a dispozitivelor semiconductoare-construiti un televizor-dispozitive semiconductoare-constructii radio. amplificatoare de audio-frecventa cu tranzistoare-stereofonia si aplicatiile ei-alimentarea radioreceptoarelor si televizoarelor.-condensatoare-circuite basculante in practica radioamatorilor-do re mi electronic-construiti modele telecomandate-audio - intrebari si raspunsuri-radiodepanare ABC-radioelectronica pentru totisamd samd Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 In aceasta carte se afirma ca sau construit la noi magnetofoane apare si o poza la pag.34-35 este adevarat sau nu ?.Voi posta aceasta carte.Daca nu prezinta interes rog moderatorul sa stearga postarea.Va multumesc. Link spre comentariu
em2006 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Construiti un magnetofon http://www.megaupload.com/?d=OHG370AX Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Cu asta am deschis topicul... viewtopic.php?f=183&t=38368, In plus au existat combine Electronica echipate cu magnetofoane Tesla dar prevazute cu sigla Electronica... nu stiu, daca au fost asamblate la noi sau asa le-am primit... Cert este ca nu a tinut... pentru ca au existat doar cateva combine de genul... majoritatea fiind amplasate pe la biblioteci, sindicate,... nomenclatura... etc. Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Din cite stiu eu magnetofonul Doina a fost produs de Cooperativa Radioprogres. Azi am vazut si eu acest topic ,dar pozele cu acest aparat au disparut .Sunt foarte curios sa vad si eu cum arata acest mag. Poate le repune cineva pe site .Multumesc pentru timpul Dvs Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Am citit un articol f. interesant, cred ca in Tehnium nou, despre acest magnetofon. Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Revin .Magnetofonul produs de Radioprogres se numea :PERINITA Link spre comentariu
adi1967 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 O poza din cartea "Construirea magnetofonului" Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Multumesc pentru foto.Ce forma interesanta (mie chiar imi place fata cu difuzorul mult ) pare chiar foarte moderna pentru timpul acela. Link spre comentariu
Vizitator popamatei53 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Eu mai am un magnetofon de la parintii mei insa din pacate nu mai functioneaza. Link spre comentariu
Vizitator radioatiq Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Ar fi interesant, acum, la 3ani de la initierea acestui topic , sa aflam unde s-a ajuns cu acel MAGNETOFON DOINA Romanesc...poze si stadiu de restaurare daca s-a facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum