Vizitator michael Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Sal ;), A realizat cineva un proiect cu sus-pomenitul? Se poate afla "din surse autorizate" X max-ul lui, sau macar o estimare - ciudat faptul ca parametrul nu apare in datele producatorului! Ma bate gandul sa incerc ceva cu el si mi-ar fi de folos cateva pareri! Thx anticipat Link spre comentariu
C0B Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 am niste foi nu mai stiu de unde luate...si in alea scrie ca are 3 mm Xmax Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 poti sa-mi spui te rog si la srp1650. Mersi Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 oameni buni...unde se pot cumpara dif SAL in BUC ???ca vreau sa vad si yo cam ce au astia :wink: Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 da-mi si tu mai multe detalii :wink: crezi ca yo cunosc toate magazine din BUC :oops: Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 telezimex =Dr.Video. Foloseste pe maistrul google si o sa afli undei in bucuresti :wink: Link spre comentariu
andreime Postat Mai 13, 2005 Partajează Postat Mai 13, 2005 la lizeanu, la intersectie!! Link spre comentariu
cburlea Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Sal ;), A realizat cineva un proiect cu sus-pomenitul? Se poate afla "din surse autorizate" X max-ul lui, sau macar o estimare - ciudat faptul ca parametrul nu apare in datele producatorului! Ma bate gandul sa incerc ceva cu el si mi-ar fi de folos cateva pareri! Thx anticipat ma scuzi ca ma bag shi eu... nu am lucrat cu modelul resp. dar as dori sa stiu nishte parametri ai unui dif ,tot SAL, care are modelul DT 2020... stiu ca cineva avea scanate nishte imagini de pe rev cu pricina... am shi eu cateva dar acest model lipseste shi am nevoie de acesti parametri pentru a-mi construi un filtru TS! merci frumos Link spre comentariu
cburlea Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 www.sal.hudar nu'nteleg nimic... asta-i problema... :shock: stiu f bine situl dar nu prea m-am descurcat din aceasta cauza... stie cineva daca are si in engleza?merci Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 nu exista versiune in engleza :evil: Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 cautati pe FTP este un Pdf cu pramaterii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum