MARLANU Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 salut,am un difuzor Magnat Xpress 15 si nu gasesc niciunde un proiect de incinta pentru el,vreau sa il folosesc in casa ,ma poate ajuta cineva cu un proiect de incinta? Link spre comentariu
radue Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Cauta prin topicuril mai vechi. Sunt destui care si-au facut boxe cu difuzoru asta. Link spre comentariu
MARLANU Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 cred ca au fost sterse, nu am gasit nimic Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Nu cauta numai pe forum, cauta si pe google!Pe forum ai folosit functia Search? sau te-ai uitat alela prin topicuri? Link spre comentariu
MARLANU Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 am cautat si cu google ,tot nimic Link spre comentariu
radue Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Mdea... http://www.magnat.de/fileadmin/user_upl ... 110_EN.pdf Uita-te pe la sfarsit ca gasesti proiect de cutie acolo. Culmea e ca linkul asta e luat de pe forum si am folosit funcita search. Link spre comentariu
MARLANU Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 la cate linkuri m-am uitat astazi mi-a scapat acesta multumesc mult pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum