Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce difuzor este?

yonni

Postări Recomandate

Problema mea este ca am acest difuzor din masina la frate meu si vreau sa i fac o cutie sa il folosesc in casa,dar nu stiu nimik despre difuzoare sau incinte sau mai multe detalii despre el pt canu scrie nimik pe el numai ca diagonala este de 31 cm si ce se vede in poza .Rog daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yonni

5

• Bogdi16

3

• GooD of BaSS

1

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

magnetu are gaura in el , asa e facut revin cu poza cat pot de repede

Tu acuma m-ai facut prost pe fatza :bataie Acea e aerisirea!Uita-te prin aerisirea magnetului (gaura aia mare) se vede ca (virgula) calota are o gaura in ea.....membrana...fa o poza din fatza sa ma lamuresc.
Link spre comentariu

Tu acuma m-ai facut prost pe fatza :bataieAcea e aerisirea!Uita-te prin aerisirea magnetului (gaura aia mare) se vede ca (virgula) calota are o gaura in ea.....membrana...fa o poza din fatza sa ma lamuresc.Imi pare rau , nu am vrut sa sune asa:( boxa este a unui prieten si nu am stiut despre ce este vorba , si i-am cerut o poza din fatza .scuze

Link spre comentariu

Sincer eu cel puitn nu am cum sa te ajut,pare un difuzor vechi, parametrii pentru el putine sanse sa gasesti, sa i masori parametrii nu se merita de nici o culoare.Nu suna bine in cutia aia? sau ce vrei sa faci mai exact? Un sub pentru casA? Mai bine cumperi altceva, in 200 lei iti gasesti un difuzor bun pt un sub pt acasa. (ceva de masina ar fii ok)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări