yonni Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Problema mea este ca am acest difuzor din masina la frate meu si vreau sa i fac o cutie sa il folosesc in casa,dar nu stiu nimik despre difuzoare sau incinte sau mai multe detalii despre el pt canu scrie nimik pe el numai ca diagonala este de 31 cm si ce se vede in poza .Rog daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Dac? e p?trat, mai mult ca sigur e difuzor auto. Pune ?i poza aia de care vorbe?ti. Link spre comentariu
yonni Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 nu am reusit sa o pun :( sunt nou pe acest forum Link spre comentariu
yonni Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 nu stie nimeni pls ? dau o bere Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 pai pune si cu fata o poza si una din lateral ca daca nu stim se dif este macar poate ne dam cu presupusu la o incinta ....ceva ce te-ar putea ajuta Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Ce-i cu gaura aia in el? Link spre comentariu
yonni Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 magnetu are gaura in el , asa e facut revin cu poza cat pot de repede Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 magnetu are gaura in el , asa e facut revin cu poza cat pot de repedeTu acuma m-ai facut prost pe fatza Acea e aerisirea!Uita-te prin aerisirea magnetului (gaura aia mare) se vede ca (virgula) calota are o gaura in ea.....membrana...fa o poza din fatza sa ma lamuresc. Link spre comentariu
yonni Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 Tu acuma m-ai facut prost pe fatza :bataieAcea e aerisirea!Uita-te prin aerisirea magnetului (gaura aia mare) se vede ca (virgula) calota are o gaura in ea.....membrana...fa o poza din fatza sa ma lamuresc.Imi pare rau , nu am vrut sa sune asa:( boxa este a unui prieten si nu am stiut despre ce este vorba , si i-am cerut o poza din fatza .scuze Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Sincer eu cel puitn nu am cum sa te ajut,pare un difuzor vechi, parametrii pentru el putine sanse sa gasesti, sa i masori parametrii nu se merita de nici o culoare.Nu suna bine in cutia aia? sau ce vrei sa faci mai exact? Un sub pentru casA? Mai bine cumperi altceva, in 200 lei iti gasesti un difuzor bun pt un sub pt acasa. (ceva de masina ar fii ok) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum