Tavi Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 tasta este prima in dreapta sus la PR+ , cea cu un + intr-un dreptunghi , tine-o apasata mai mult timp incearca si PP apasata de 3-5 ori consecutiv Link spre comentariu
tehtronics Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Urmeaza ceea ce spune TV1 si ai sa reusesti:deblocare: tine apasat pe tasta RECALL(cea cu + intr-un dreptunghi) pana la 10 secunde;intarea in service menu: trebuie sa desfaci telecomanda si vei gasi un buton ascuns(neutilizat) pe cablaj;Dupa ce faci deblocarea TV-ului, apasati continuu butonul MENU si vor aparea urmatoarele:Picture Menu -> Install Menu -> Setup Menu -> Menu OffTe duci in Setup Menu, apoi in sub-meniul Function, unde dezactivezi optiunea LOCK.Boservatie: posteaza aici si manualul de utilizare, la care faceai referire.Sper sa mearga ... Link spre comentariu
sora Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 sunt dator cu detalii i-mi pare rau atunci fisierul atasat era prea mare trebuia convertit si ma grabeam trebuia sa ajung la lucru acum am ajuns acasa multumesc enormm la toti ptr raspunsuri date poate se rezolva o sa va tin la current poate reusesc sa-i dau de capscuze ptr nentelegerea cu butonul recall un utilizator a spus parca sa caut buton cu un triunghi pe el si asta m-a dus in eroare Link spre comentariu
sora Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 am tinut exact cum ati spuss 10 secunde pe recall apoi am gasit butonul nefolosit dar tot nimic cred ca este o combinatie pe panoul frontal al tv acolo daca apas un buton apare child look asa telecomanda pare moarta oare o fi receptrorul din tv defect ca nici macar sa opresc tv nu pot din telecomanda nimic nimic telecomanda stiu sigur ca e bunace o fi nu merge nimic Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Bine ca te-ai gandit sa atasezi poza din instructiunile de utilizare.Activarea CHILD LOCK va bloca functiile tuturor tastelor.( telecomanda & panou frontal ).Pentru dezactivare este necesar a se apela functia CHILD LOCK apasand tasta Menu de pe telecomanda;apoi se va seta aceasta pe OFF.( Apasa V+ sau V- pentru a seta aceasta functie pe ON sau OFF ).Probabil apasand tasta meniu mai mult timp. Link spre comentariu
sora Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Bine ca te-ai gandit sa atasezi poza din instructiunile de utilizare.Activarea CHILD LOCK va bloca functiile tuturor tastelor.( telecomanda & panou frontal ).Pentru dezactivare este necesar a se apela functia CHILD LOCK apasand tasta Menu de pe telecomanda;apoi se va seta aceasta pe OFF.( Apasa V+ sau V- pentru a seta aceasta functie pe ON sau OFF ).Probabil apasand tasta meniu mai mult timp.am facut chestia asta de alataieri am citit si eu dar n-a mers din pacate o fi combinatia asta dar conteaza cred in ce mod o faci adica apesi menu si v_ instaneu ti mai mult menu si apoi apesi V_ draq sal ia ca nu mere deloc il arunc as fi vrut sa-mi spuna un utilizator de tv axa exact cum se face ca asa sunt citeva moduri si stiti cum draq draq chiar pe care e buna nu o faci am ezitat sa pun manualul de utilizare ca daca era un utilizator de axa stia combinatia si era aceasi ca cea din manual service dar asa au fost cobinati si combinatii mai rau ca nici una nu-si face functiatot ma gindesc sa intervin electronic adica sa-i scot ci AT 24C04 scap de defectul asta ?????si sa pun altul ca poate nu o fi asa de scump ca parca am epuizat toate combinatiile si tot nu a mers Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 TVC IVORY 21 PAL link subiect identic Incearca combinatia descrisa in instructiuni.Tine apasata tasta meniu de pe telecomanda 10 sec. poate apare optiunea de deblocare pe ecran (on-off);adica in loc sa apesi RECALL 10 sec. ,apesi MENIU.Incearca si apasand tasta meniu de pe panou (tot 6-10 sec.) Link spre comentariu
sora Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 TVC IVORY 21 PAL link subiect identic Incearca combinatia descrisa in instructiuni.Tine apasata tasta meniu de pe telecomanda 10 sec. poate apare optiunea de deblocare pe ecran (on-off);adica in loc sa apesi RECALL 10 sec. ,apesi MENIU.Incearca si apasand tasta meniu de pe panou (tot 6-10 sec.) am tinut nu apare nimic nu merge nimico intrebare credeti ca daca nu este telecomanda cu care s-a blocat tv sa nu mearga alta ptr deblocare mentionez ca are 10 tv axa asta si este posibil ca sa nu fie telecomanda asta cea care a blocat ptr childen lock?????? Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 1.Trebuie sa fii sigur ca telecomanda e functionala ( de preferat ar fi sa o testezi pe alt tv )2.Ar fi culmea sa fie defect si receptorul de telecomanda ( si tu sa te invarti in jurul defectului ,de fapt dublu defect)3.Cine stie cum se deblocheaza acest tv nu are nici un interes sa mai spuna si la altii.Eu unul cand prind televizoare in service cu aceste functii de child lock chiar testez aceste functii ( blocare -deblocare ) Link spre comentariu
sora Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 1.Trebuie sa fii sigur ca telecomanda e functionala ( de preferat ar fi sa o testezi pe alt tv )2.Ar fi culmea sa fie defect si receptorul de telecomanda ( si tu sa te invarti in jurul defectului ,de fapt dublu defect)3.Cine stie cum se deblocheaza acest tv nu are nici un interes sa mai spuna si la altii.Eu unul cand prind televizoare in service cu aceste functii de child lock chiar testez aceste functii ( blocare -deblocare )am vorbit ca varul acum 5 min zice ca cere o parola de 4 cifre inainte de blocare dar cel care a bagat a plecat ptr ca era o camera de hotel asa ca prinde hotu scoatei ochii pesemne ca a bagat acel cod si a fugit telecomanda este buna ca aveam doua in mana si la fel si eu m-am gindit la receptorul de telecomanda sa fie defect dar al draq a cazut exact o dat cu blocarea tv???? este posibil????tot ma gindesc sa scot memoria sa pun alta ca nu o fi scumpa merita incercarea ca alfel nu mai are ce face cu el nu so uita doar pe kanal d Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 am tinut exact cum ati spuss 10 secunde pe recall apoi am gasit butonul nefolosit dar tot nimic cred ca este o combinatie pe panoul frontal al tv acolo daca apas un buton apare child look asa telecomanda pare moarta oare o fi receptrorul din tv defect ca nici macar sa opresc tv nu pot din telecomanda nimic nimic telecomanda stiu sigur ca e bunace o fi nu merge nimicSituatia e clara:la acest model de Ivory (AXA) deblocarea se face tinand apasata tasta Display (RECALL ) circa 10 secunde.Testat si verificat personal .Conditii :telecomanda sa fie functionala ( RS-09),receptorul IR sa fie OK ,procesorul pe intrarea IR sa fie OK).Poti pune o poza cu eticheta de pe capacul spate ? Link spre comentariu
sora Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 MULTUMESC ENORM am crezut ca v-ati suparat pe mine ca v-am sacait cu prea multe intrebaridin pacate aveti dreptate d-le TV1 este tv axa (ivory) cu sasiu m-03 atasesz si ce scrie pe spatele tvtelecomanda este rs09-m380 deci buna retestata cu aparatul foto merege am sunat si la reprezentanta service de unde s-a luat tv si ei au cinfirmat cu tasta recall 10 secunde deci este clar ca nu mai este doar o blocare ci un defect hardware as avea o rugaminte cum sa-mi dau seama ca microprocesorul primeste semnal de la telecomanda?????????? pe schema nu sunt date valorile de tensiune in cc pe m 37160 o fi chiar microprocesorul defect sau doar receptorul de irculmea ca acest defect a provenit o data cu blocarea tv de catre un copil deci puteam sa tin eu apasat recall pina i-mi sarea capacele va multumesc Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 MULTUMESC ENORM am crezut ca v-ati suparat pe mine ca v-am sacait cu prea multe intrebari din pacate aveti dreptate d-le TV1 este tv axa (ivory) cu sasiu m-03 atasesz si ce scrie pe spatele tv telecomanda este rs09-m380 deci buna retestata cu aparatul foto merege am sunat si la reprezentanta service de unde s-a luat tv si ei au cinfirmat cu tasta recall 10 secunde deci este clar ca nu mai este doar o blocare ci un defect hardware as avea o rugaminte cum sa-mi dau seama ca microprocesorul primeste semnal de la telecomanda?????????? pe schema nu sunt date valorile de tensiune in cc pe m 37160 o fi chiar microprocesorul defect sau doar receptorul de ir culmea ca acest defect a provenit o data cu blocarea tv de catre un copil deci puteam sa tin eu apasat recall pina i-mi sarea capacele va multumesc Cu osciloscopul sau prin inlocuirea receptorului IR. Link spre comentariu
sora Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 multumesc am schimbat receptorul si nimic tot la fel nimic din pacate nu posed un osciloscop ca sa vad daca exista semnal ce mai ma sfatuiti sa fac tensiunea masurata pe pin 9 este de 4.5 v???? o fi corecta???sau defect m 37160 cum as putea sa ma asigur ca totusi m 37160 merge???? Link spre comentariu
Nonny149 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 multumesc am schimbat receptorul si nimic tot la fel nimic din pacate nu posed un osciloscop ca sa vad daca exista semnal ce mai ma sfatuiti sa fac tensiunea masurata pe pin 9 este de 4.5 v???? o fi corecta???sau defect m 37160 cum as putea sa ma asigur ca totusi m 37160 merge????daca ai schmbat receptorul IR si nu merge e sigur procesorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum