Vizitator amador Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Salut! Sti cineva daca putem demonta antena unui gps si monta pe un obiect in miscare iar prin intermediul unei alte antene sa putem trimite semnalul aparatului gps.Ar rezulta un gps de urmarire ce l-am vedea monitorizat permanent pe ecran.Chestiunea nu ar trebui sa functioneze decat pe o raza de 300-500 metri. Link spre comentariu
Vizitator amador Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Am uitat sa va spun ca exista asa ceva pe piata dar este mult mai scump.Cred ca ar iesi o mica afacere de aici daca se poate realiza ceva mai ieftin.Astept parerile profesionistilor Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 27, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 27, 2009 ATENTIE mai ai un subiect cu aceeasi tema, tura asta te-am iertat dar la urmatoare stai pe tusa... Link spre comentariu
Vizitator amador Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Multumesc! Si scz dar nu am stiut unde sa postez. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 In principiu se folosesc 2 gps-uri.Primul pe obiectul in miscare este format din antena+receptor gps cu iesire seriala+microprocesor+emitator in 433mhz pentru transmisia datelor.GPS stationar se conecteaza la un pc iar un receptor pentru 433mhz se conecteaza la celalalt port.Calculatorul primeste ambele coordonate si calculeaza viteza dupa care afiseaza pe ecran.Un GPS de fapt este un receptor care are conectata o antena pentru a putea receptiona semanelele de la satelit.De fapt totul este realizat pe un chip (un circuit integrat) care se poate monta in cutia utilizatorului ( de ex intr-un telefon mobil).PS. Exista un sistem deja, se foloseste la sistemele de alarma auto monitorizate prin gps. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum