Vizitator theShadow Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 am 6 integrate ,care functioneaza la +(-)15 V,iar cand fac cablajul imi uneste bornele de alimentare toate intre ele(toate cu +15V si toate cu -15V).Cum pot sa "oblig" aceste fire sa apara pe o anumita parte(de ex. pe partea fara piese). Link spre comentariu
aghora17 Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 pai nu ai optiuni de layere si de rutare pe ele? Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Cred ca singura solutie pentru rutare automata e sa numesti stratul dorit $GND, $VCC etc. Link spre comentariu
Vizitator theShadow Postat Aprilie 15, 2005 Partajează Postat Aprilie 15, 2005 $GND sau GND ? :roll: ....ca scria undeva pe forum:traseul de masa il faci prin desenarea unui POLYGON pe conturul placii pe care il denumesti GND. Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 15, 2005 Partajează Postat Aprilie 15, 2005 Poti sa denumesti retelele de alimentare cu numere succesive si ti le va separa (ex Vcc1,Vcc2,GND, etc). Teoretic ar trebui sa existe o setare si pentru a obliga rutarea unei anumite retele pe un anumit layer dar nu stiu sigur(vezi in help). Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Aprilie 15, 2005 Partajează Postat Aprilie 15, 2005 $GND sau GND ? :roll: ....ca scria undeva pe forum:traseul de masa il faci prin desenarea unui POLYGON pe conturul placii pe care il denumesti GND.Sa umpli un strat cu cupru legat la ceva e una, sa rutezi traseele de masa/alimentare intr-un strat anume e altceva. Help layer . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum