Vizitator 24fret Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Salutare,Cand eram mic avea bunicul meu un Rostov 105 care mi se parea interesant si .. cam atat. Multi ani dupa aceea am fost convins ca CD-urile sunt cele mai tari chestii in materie de muzica si am uitat de el.In ultima vreme am aflat ca magnetofoanele sunt scule hi-fi de mare calitate si m-am decis sa iau si eu unul sa vad despre ce e vorba. Din ce am observat eu pe forum-uri cele mai des vandute sunt Rostov-urile si Kashtan-urile. Am aflat si ca AKAI-urile sunt foarte bune, insa vreau sa iau ceva mai des intalnit ca sa am de unde gasi piese la nevoie, plus ca bugetul este totusi limitat.Ca si design pentru mine Rostov-ul este mult mai frumos decat un Kashtan, dar as vrea sa stiu care dintre ele este mai bun d.p.d.v. al sunetului in primul rand si apoi mecanicii si al fiabilitatii. Plusuri, minusuri, sugestii, orice imi este de folos ca sa ma decid pe care dintre ele sa-l iau.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
kappy Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 nu am ascultat Rostov... dar Kashtan-ul mi se pare excelent...bass bine definit si inalte ce iti gadila urechile intr-un mod placut Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 În primul rînd fac parte din clase diferite, nu se pot compara direct. Kashtanul e cu comenzi mecanice simple, comut?ri analogice, amplif de tip clasic cu ie?ire prin condensator. Rostovul e cu comenzi digitale, control digital al tura?iei motoarelor, comut?ri digitale, corec?ii de ton în tensiune (TCA740 circuit echivalent Philips), amplif cu alimentare diferen?ial?. Asta dac? nu mai punem la socoteal? capetele de cristal-ferit?.Dac? tot vrei ceva sovietic ?i mai bun, caut? Olimp. De la Akai, caut? cu încredere GX620 sau cele cu revers GX635/636, c? fratele mai mare GX747 e scump r?u. Link spre comentariu
Vizitator 24fret Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Simt ca ma invaluie ceata Olimp e mai bun decat Rostov? Link spre comentariu
alexutu Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 parerea mea e ca rostovu e net superior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum