Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rostov sau Kashtan?

Vizitator 24fret

Postări Recomandate

Vizitator 24fret

Salutare,Cand eram mic avea bunicul meu un Rostov 105 care mi se parea interesant si .. cam atat. Multi ani dupa aceea am fost convins ca CD-urile sunt cele mai tari chestii in materie de muzica si am uitat de el.In ultima vreme am aflat ca magnetofoanele sunt scule hi-fi de mare calitate si m-am decis sa iau si eu unul sa vad despre ce e vorba. Din ce am observat eu pe forum-uri cele mai des vandute sunt Rostov-urile si Kashtan-urile. Am aflat si ca AKAI-urile sunt foarte bune, insa vreau sa iau ceva mai des intalnit ca sa am de unde gasi piese la nevoie, plus ca bugetul este totusi limitat.Ca si design pentru mine Rostov-ul este mult mai frumos decat un Kashtan, dar as vrea sa stiu care dintre ele este mai bun d.p.d.v. al sunetului in primul rand si apoi mecanicii si al fiabilitatii. Plusuri, minusuri, sugestii, orice imi este de folos ca sa ma decid pe care dintre ele sa-l iau.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappy

1

• zal

1

• alexutu

1

Top autori în acest subiect

În primul rînd fac parte din clase diferite, nu se pot compara direct. Kashtanul e cu comenzi mecanice simple, comut?ri analogice, amplif de tip clasic cu ie?ire prin condensator. Rostovul e cu comenzi digitale, control digital al tura?iei motoarelor, comut?ri digitale, corec?ii de ton în tensiune (TCA740 circuit echivalent Philips), amplif cu alimentare diferen?ial?. Asta dac? nu mai punem la socoteal? capetele de cristal-ferit?.Dac? tot vrei ceva sovietic ?i mai bun, caut? Olimp. De la Akai, caut? cu încredere GX620 sau cele cu revers GX635/636, c? fratele mai mare GX747 e scump r?u.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări