costyy86 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Cine stie un difuzor de bass care sa coboare pana la 20Hz? eu nu prea am gasit :( de maxim 200w Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Intreaba aici viewforum.php?f=4 Link spre comentariu
schukaru Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 nu folositi PCB ul prezentat in pdf ul acela la procesorul 2.1 deoarece veti avea surprize neplacute , pt cine vrea sa il incerce aveti in linkuri PCB ul corect in care sunt incorporate si alimentarea precum si bufferele de pe iesiri PCB processor 2.1 http://i7.tinypic.com/21189qd.gif http://i7.tinypic.com/2118bbt.gif a facut cineva acest crossover? Link spre comentariu
Vizitator alyfast Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Pe mine ma intereseaza un filtru pt subwoofer dar sa nu aibe alimentare simetrica....este pt un woofer la masina. Am facut un filtru eu...dar inca mai patrund medii; nu multe dar patrund..si in plus trebuie sa mai pun un preamplificator ca semnalul e slab rau. Am scos din placa de sunet de la PC...poate din cd-player e mai puternic semnalul si nu mai trebuie preamplif. Ma intereseaza ceva sa taie sub 200 Hz si fara alimentare simetrica.Cheers, Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Am facut un filtru eu...dar inca mai patrund mediiE vorba de filtrul din atasament? Link spre comentariu
Vizitator alyfast Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Da remus...am incercat sa modific un alt filtru care era inaintea unui TDA2050...si am obtinut pe acela ..dar e facut numai de proba.. si bineinteles nu functioneaza cum m-am asteptat ... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Incearca sa dublezi valoarea tuturor condensatoarelor si spune daca mai auzi asa multe medii. Link spre comentariu
Vizitator alyfast Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Ok,,asa am sa fac. Multumesc remus ..o sa postez ce am rezolvat.Cheers, Link spre comentariu
Vizitator alyfast Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 nu ..nu merge...imi taie mult din semnal si de auzit medii tot se aud...in schimb am gasit un topic pe aceasta tema aici: viewtopic.php?f=35&t=7535 dar nu am gasit schema....credca @cirip a sters atasamentul. in plus gresisem si valorile conzilor...erau 470n, 560n si 220n iar cel pe intrare e de 1u si am pus de 2,2u...prea putin se simte diferenta la taiere dar in schimb taie mult din semnal... mai caut...cu timpul stau ff prost..Cheers, Link spre comentariu
Vizitator alyfast Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Gata ! am rezolvat. Nu mai patrund asa multe medii..fff putine, dar o sa pun inainte de difuzor o bobina si o sa taie din medii. Link spre comentariu
Vizitator bermas_cas Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 asa e dar mam documentat mai am o singura problema ce rezistente si condensatoare sunt la bufferele de la iesire sunt 2 rezistente si 2 condensatoare asta am vrut sa aflu ce valori ca asezarea pieselor este simplu de observat pleci de la pini integratelor iti multumesc mult posting.php?mode=quote&f=35&p=177942# Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Mai demult, intr-o revista Tehnium sau Tehnium International, am gasit o schema de filtru pt subwoofer cu amplificatoare operationale. In principiu era vorba despre un filtru trece jos, cred ca erau doua sau trei montate in cascada, iar iesirea acestuia era insumata, mixata mai bine zis, cu semnalul initial. In articol se mentiona ca filtrul este util pt sonorizari cinematografice.Banda de trecere a filtrului era intre 20-50 hz. Eu l-am realizat la vremea respectiva dar nu mai am revista. Isi aminteste cineva de aceasta schema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum