Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme de Filtre Active pentru SubWoofer

m4xx

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

4

• bogdan exit

4

• costyy86

4

• mișa

3

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator jesse

pai eu nu prea inteleg schemele alea de filtre :cry: .....schemele alea is despre cum sa faci un filtru sau despre cum sa legi un filtru.....vreau sa folosesc un filtru la un dif de 250w kre este dif subwofer k sa il fac sa face numai bass (mentionez k incinta am facut la el..... dupa calcule si a iesit perfecta numai k tre sa mai ii pun un filtru) ma pricep la boxe si la chestii dinaste numai la filtre nu pe cine pot ajuta sau sa ma ajute el pe idul meu [email protected]

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna.As dori si eu o schema electronica pentru un aplificator intre 70 si 100w cu filtru activ inclus, vreau sa il folosesc pentru un subower pentru un sistem 7.1.Partea de amplificare pentru sateliti am gasit-o desi este doar pentru 5 sateliti ii mai inmultesc eu cu 2, contin integrate TDA2050 si scot aproximativ 32w pe canal,Am cautat pe google dar nu prea a dat rezultate

Link spre comentariu

cred ca asa o sa fac, era mai simplu cu filtru inclus dar daca nu gasesc nu am de ales, si va mai rog daac are cineva o schema electronica cu doua circuite integrate legate in paralel acre sa dubleze puterea, as vrea sa folosesc tot TDA2050 dar sa le leg in paralel, dar nu prea stiu cum, astfel in loc de 32W RMS sa imi dea 64W pentru un subwoofer

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări