zainea Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Sal .Mi-am luat un ipod de curand de la cineva si am o problema la el .Ca intru in itunes ca sa bag muzica pe el imi da eroarea: the ipod "numele ipodului" cannot be since an unknown error occurred (-48) .De la ce este eroarea ? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 asta pe mac sau pe pc??? Link spre comentariu
zainea Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 pe pc . Link spre comentariu
Vizitator marian_n Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Sal .Mi-am luat un ipod de curand de la cineva si am o problema la el .Ca intru in itunes ca sa bag muzica pe el imi da eroarea: the ipod "numele ipodului" cannot be since an unknown error occurred (-48) .De la ce este eroarea ? Asa este mesajul? The ipod "...." cannot be synced. An unknown error occurred (-48). Probleme cu discul. Follow these simple steps (cannot be easier):1.Plug in the ipod 2.Go to My Computer 3.Right Click the Ipod (F:) 4.Go to Properties 5.Click the "Tools" Tab 6.Click "Check Now" under Error Checking 7.After it's finished start itunes 8.Update Ipod once it shows up on itunes 9.It Works! Sursa. Link spre comentariu
zainea Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 Mersi , a mers Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum