Vizitator flueras Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 exista vreo diferenta intre tuburile electronice obisnuite si tuburile electronice nos? pun aceasta intrebare deoarece vreau sami fac un amplificator si am vrut sa fac comanda de el84 si omul m-ia zis ca are doar el84 nos...si nu am stiut ce sa fac Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 tubutile NOS ( new old stoc ) provin din stocurile vechi ale producatorilorunii spun ca ar suna mai bine tuburile nos.. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 isterie generala pe toate forumurile ,sunt aproape impercepdibile auditiv diferentele de sunet intre nos si cele de fabricatie actualadar daca te tine punga poti lua si nos,multi nu pricep ca tuburi fabricate in anii de glorie a lampilor sunt din ce in ce mai rarese practica si rescrierea tipului de lampa si a anului de fbricatie falsalta isterie este cu imperecheatul si balansatul lampilor,personal sunt posesorul a peste 12000 de tuburi ,am facut tot felul de teste .inca ceva ,multe tuburi care se fabrica acum sunt imbunatatite ca,constructie interioaraam intilnit EL34 cumparate de la TAD care aveau diferente de 15 % intre ele si vizatorul spunea ca au maxim 3..5%,sunau perfect dar nu ereu perechi perfecte si balansate,numai ca au avut pretul de super lampicalitatea sunetului este influientat de foarte multi factori nu neaparat de lampi nos sau de fabricatie recenta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum