moro Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Salutare frati electronisti, am primit un tuner de la un vecin sa il repar.In fine, pana la urma tunerul mi l-a cedat mie.Si m-am gandit sa ii scot radioul si il duc la lucru sa am un radio la bancul de lucru.toate bune si frumoase, am inceput eu sa tai cu flexul placa electronica sa separ partea radio si sa pun un amplificator facut de mine, un 2x10w cu 2N'uri romanesti.Am alimentat separat montajul, prindeam posturi in fm, mergea brici.Pana a doua zi cand am facut iar probe si am alimentat invers montajul, a iesit niste fum din integrat si am cautat mai peste tot dupa acest HA11211 am sunat la cel putin 5 firme din romania, multi mi-au spus ca asa ceva nu se mai fabrica,am cautat si in timisoara si nimic, nici la vitacom nici la ret Daca va ajuta informatia, acest modul sa ii spun asa, este dintr'un tuner (banuiesc ca este tuner) este un Hitachi SR-2000 daca cine stie sau are componenta asta va rog sa ma contactati la [email protected] Va multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 pot sa va ajut eu , dar dureaza cam 5-6 saptamini pina vine din japonia Link spre comentariu
moro Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 v-am lasat mesaj privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum