Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vopsea finisaj incinte

Vizitator

Postări Recomandate

salut,intrebarea se refera la acea vopsea neagra, embosata, texturata sau cum s-o numi de pe boxele profesionale...ce fel de vopsea este?de unde se poate procura?este vopseaua speciala, sau este pistolul cu care se da altfel decat cele clasice?multumesc, Nomikos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

1

• djgabryel

1

• schukaru

1

Top autori în acest subiect

sunt date cu insonorizant/textura/ si apoi cu 3-4 staturi de vopsea :da

pe boxele "profesionale" facute in sistem DIY se fac cu metoda data de tine, omul a intrebat boxele profesionale cu ce se fac.pentru finisaj se foloseste vopsea poliuretanica dar e destul de scumpa pentru diy (aprox 25 euro litru de la Warnex). daca chiar vrei gasesti pe thomann si la litru si la 12litri care e vreo 230 euro
Link spre comentariu

banuiesc ca se poate si cu insonorizant si cu straturi de vopsea peste...dar or s-arate ca pragurile de la Golfu' 4cat despre Warnex am cautat cate ceva prin net...cica ar trebui un pistol special...din pacate eu am unul obisnuit si nu cred ca se justifica efortul achizitionarii unuia nou.oricum, multumesc de raspunsuri.in principiu m-am cam lamurit...multumesc,Nomikos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări