Vizitator Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 salut,intrebarea se refera la acea vopsea neagra, embosata, texturata sau cum s-o numi de pe boxele profesionale...ce fel de vopsea este?de unde se poate procura?este vopseaua speciala, sau este pistolul cu care se da altfel decat cele clasice?multumesc, Nomikos Link spre comentariu
schukaru Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 sunt date cu insonorizant/textura/ si apoi cu 3-4 staturi de vopsea Link spre comentariu
djgabryel Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 sunt date cu insonorizant/textura/ si apoi cu 3-4 staturi de vopsea pe boxele "profesionale" facute in sistem DIY se fac cu metoda data de tine, omul a intrebat boxele profesionale cu ce se fac.pentru finisaj se foloseste vopsea poliuretanica dar e destul de scumpa pentru diy (aprox 25 euro litru de la Warnex). daca chiar vrei gasesti pe thomann si la litru si la 12litri care e vreo 230 euro Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 banuiesc ca se poate si cu insonorizant si cu straturi de vopsea peste...dar or s-arate ca pragurile de la Golfu' 4cat despre Warnex am cautat cate ceva prin net...cica ar trebui un pistol special...din pacate eu am unul obisnuit si nu cred ca se justifica efortul achizitionarii unuia nou.oricum, multumesc de raspunsuri.in principiu m-am cam lamurit...multumesc,Nomikos Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 .din pacate eu am unul obisnuit si nu cred ca se justifica efortul achizitionarii unuia nouSe justifica....cu un pistol obisnuit nu faci nimic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 bineinteles ca se justifica, cand faci productie de serie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum