Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Memorie Daewoo CP520

Vizitator icugusteru

Postări Recomandate

Vizitator icugusteru

Rog frumos,daca ma poate ajuta cineva cu o mem. pt. Daewoo DTY21U7S -CP520(daca se poate verificata) am incercat citeva de pe net si nu sant chiar bune(BV, norma de sunet)Sau modul de intrat in Service.Va multumesc anticipat.Pr.TDA12021H1/N1B0124C16TDA8358J

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

2

• zvasile

1

• dan cod

1

• cristi25

1

Top autori în acest subiect

service mode Daewoo:chassis:CP-520models:DTY-28A8/28A6/28A7;DTY-2880/28W5;DTY-21U7/21B4;DTY-25G6/25G7chassis:CP-520Amodels:DTC-20T2;DTC-21Y1/21Y2chassis:CP-520Fmodels:DTZ-29U7/U3;DTZ-2881/28W8;DTZ-2481

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator padurarucost

Buna ziua, cine are si ma poate ajuta cu un menu service la acest model de daewoo DTY-28W5 chassis CP 520 , am schimbat traful de linii si BV tda 8358J ...trebuie sa fac niste reglaje si o schema . multumesc

Link spre comentariu

Buna ziua, cine are si ma poate ajuta cu un menu service la acest model de daewoo DTY-28W5 chassis CP 520 , am schimbat traful de linii si BV tda 8358J ...trebuie sa fac niste reglaje si o schema . multumesc

service mod;1 - Select PR. number 91,2 - Adjust sharpness to minimum and exit all menu,3 – Within 2 seconds press the key sequence : RED - GREEN - MENUhttp://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=24796 (manualul service in 5 parti)
Link spre comentariu

Incercati sa memorati un post pe programul 91(din cautare manuala) probabil inca niciodata nu au fost memorate mai mult de 88 de programe si atunci nu le vede.Daca nici asa nu merge va trebui schimbat dumpul.

Link spre comentariu
Vizitator padurarucost

Incercati sa memorati un post pe programul 91(din cautare manuala) probabil inca niciodata nu au fost memorate mai mult de 88 de programe si atunci nu le vede.Daca nici asa nu merge va trebui schimbat dumpul.

asa am facut,eu am facut memorare automata,dar am cautat manual pe pr.91.multumesc tuturor !Traf de linii am pus un FBT 7880,oare tine,nu am avut altul ? tubul cinescop este un wide , W66EJ
Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...
On 8/9/2011 at 10:09 AM, padurarucost said:
dan cod said:

asa am facut,eu am facut memorare automata,dar am cautat manual pe pr.91.multumesc tuturor !Traf de linii am pus un FBT 7880,oare tine,nu am avut altul ? tubul cinescop este un wide , W66EJ

On 2/25/2009 at 9:12 PM, icugusteru said:

Rog frumos,daca ma poate ajuta cineva cu o mem. pt. Daewoo DTY21U7S -CP520(daca se poate verificata) am incercat citeva de pe net si nu sant chiar bune(BV, norma de sunet)Sau modul de intrat in Service.Va multumesc anticipat.Pr.TDA12021H1/N1B0124C16TDA8358J

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări