Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radiotelefon mobil IEMI R 8140S

Vizitator electroniq

Postări Recomandate

Vizitator electroniq

Am nevoie de o schema pt aceasta statie, ca nu stiu configuratia pinilor de la mufa din spate (am depistat pana acum difuzorul si alimentarea) mai sunt multe fire :( Daca are sau a avut cineva asa o statie dati un semn ca mai sunt si alte intrebari

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

1

• radu25

1

Top autori în acest subiect

Cunosc doar RTM 4-MF si stiu cuplele de alimentare cele cu 50 pini. Nu stiu daca se potrivesc pinii de la RTM 4-MF cu cei de la radiotelefonul tau, dar pot sa-ti spun ca mai sunt urmatoarele legaturi:1. Masa, un set de pini selecteaza frecventa (canalele) de lucru ale aparatului.2. Masa cu un pin = comutare electronica TX/RX3. Masa cu un pin = Microfon4. Masa cu un pin = Difuzor5. Masa cu un pin = alimentare (iar aici se pot face punti pe cupla a doua pentru a selecta tensiunea de alimentare, pare-mi-se 12-24V)6. Comutare mod scanare automata canale 1+2 (nu stiu sigur daca al tau are asa ceva)7. Potentiometru squelch (SQ)Nu cred ca ti-am fost de prea mare ajutor... dar ti-am spus cam cum arata cuplele la RTM 4-MF.Nota: o multime de pini nu sunt conectati (doar daca ai toate canalele in functiune... atunci toti pinii is legati pe placa de baza, restul duc la trasee neconectate).

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Poate te ajuta asta!Atentie! +12V inseamna alimentarea microfonului care vine din mufa. Sa nu pui alimentarea de putere acolo!Alimentarea de putere e foarte usor de descoperit daca desfaci cutia si te uiti la mufa. Masa vine oricum la carcasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări