Vizitator electroniq Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Am nevoie de o schema pt aceasta statie, ca nu stiu configuratia pinilor de la mufa din spate (am depistat pana acum difuzorul si alimentarea) mai sunt multe fire :( Daca are sau a avut cineva asa o statie dati un semn ca mai sunt si alte intrebari Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Cunosc doar RTM 4-MF si stiu cuplele de alimentare cele cu 50 pini. Nu stiu daca se potrivesc pinii de la RTM 4-MF cu cei de la radiotelefonul tau, dar pot sa-ti spun ca mai sunt urmatoarele legaturi:1. Masa, un set de pini selecteaza frecventa (canalele) de lucru ale aparatului.2. Masa cu un pin = comutare electronica TX/RX3. Masa cu un pin = Microfon4. Masa cu un pin = Difuzor5. Masa cu un pin = alimentare (iar aici se pot face punti pe cupla a doua pentru a selecta tensiunea de alimentare, pare-mi-se 12-24V)6. Comutare mod scanare automata canale 1+2 (nu stiu sigur daca al tau are asa ceva)7. Potentiometru squelch (SQ)Nu cred ca ti-am fost de prea mare ajutor... dar ti-am spus cam cum arata cuplele la RTM 4-MF.Nota: o multime de pini nu sunt conectati (doar daca ai toate canalele in functiune... atunci toti pinii is legati pe placa de baza, restul duc la trasee neconectate). Link spre comentariu
radu25 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Poate te ajuta asta!Atentie! +12V inseamna alimentarea microfonului care vine din mufa. Sa nu pui alimentarea de putere acolo!Alimentarea de putere e foarte usor de descoperit daca desfaci cutia si te uiti la mufa. Masa vine oricum la carcasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum