altuser Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Salut, am un laptop mai vechi (piii) pe care trebuie sa pun w98. Are fdd si cdrom externe, pe usb. Biosul nu stie sa faca boot decat de pe fdd, hdd si retea. Am reusit sa pun win98, am gasit driver pt windows la fdd, nu gasesc driver pt cdrom.Este vorba de un laptop Asus S-1300, pe saitul Asus nu apare modelel respectiv. A fost fabricat in 2001/Taiwan.L.E.1. Daca ajuta cu ceva, cdromul este marca KEJIE,model U326/China2. Am pus Win Xp, cu putina rabdare am instalat absolut toate driverel (am folosit un program pt asta, din pacate nu e compatibil cu Win98) Link spre comentariu
altuser Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 am instalat windows 98 se Link spre comentariu
altuser Postat Februarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2009 Simmy, linkul a fost de milioane, eram in criza de timp, am rezolvat si cu cdromul si cu memstickul. MULTUMESC DE MII DE ORI,sunt dator vandut !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum