Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

documentatie R1300

florinnn22

Postări Recomandate

Am si eu schemele electronice de pe situl srr insa cine are valorile la piese este interesant. pe mine ma intereseaza si valorile fiindca am o statie incompleta. Astept mesaje care sa ne bucure.

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

4

• florinnn22

4

• yo9gcc

4

• roxtaz

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 luni mai târziu...

Salut Silviu

Vezi ca acum n ani in urma am trimis la Bucuresti lui Florin22 documentatia completa la R1300. Manualul si schemele. Ia legatura cu el. Daca nu ai date de contact da-mi un email si iti trimit ultima adresa de email pe care am corespondat. 

73

Costi

Link spre comentariu

Istorie. Viata merge inainte. Filtrele cu cristale daca imi aduc aminte erau pe 250KHz si unul sus la 70250 KHz. Cred ca trebuie sa fi un bun constructor si destul de abil sa le poti folosii. Succes!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Dacă mai are cineva documentația și schemele de la R1300, i-aș rămâne recunoscător să mi le trimită și mie pe adresa [email protected].

Am de depanat câteva module și vreau să-mi pregătesc terenul studiind mai întâi.

Mulțumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări