nonyhaha Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 buna ziua,astazi am vorbit la telefon cu o persoana, si mi-a spus ceva ce nu stiam,..si anume ca: daca la un transformator pe tole, nu se pun tolele alternativ, si se pun e-urile separat de i-uri, scade randamentul. aveti idee cat de semnificativa este scaderea? avand in vedere cazul ca dupa bobinare, as putea suda transformatorul la loc... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 24, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 24, 2009 este posibil sa scada daca circuitul magnetic nu se inchide cum trebuie Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Oricum nu mai ai cum sa'l sudezi la loc la fel de bine cum a fost sudat de fabrica. Pune tolele normal , daca e impachetat bine de tot , diferenta va fi insemnificativa. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 eu zic ca sar putea, in presa, sudat la autogen, tolele sunt intacte, am taiat numai sudura Link spre comentariu
EmyRulz Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Ideea e sa ai intrefierul echivalent cat mai mic. Daca pui tolele intretesut el se distribuie mai bine si obtii o valoare mai mica si scade curentul de mers in gol. Daca poti sa sudezi miezul f strans si uniform, atunci diferentele nu vor fi semnificative. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Japonezii folosesc de 30 ani astfel de trafo prin amplifuri, chiar ?i Philips a folosit, ptr. c? sînt u?or de ansamblat, pachetele de E ?i I se sudeaz? de obicei, sau stau numai presate într-o c?ma?? de tabl?. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 pai miezul e tocmai philips made in singapore parca ;)) Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Sînt presate la sudare tocmai ca întrefierul s? dispar?. Manual e greu, poate cu o menghin? mare, dar va fi suprafa?e de comtact mai mic? dup? a doua sudare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum