Vizitator IRI Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 cine are un cablaj cu o sursa redresare cu 4 condensatori de 10000uf (cablajul asi vrea sa fie an linie dreapta sa economisesc spatiu)si un cablaj dc Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 "sursa redresare" nu exista, si nici "cablaj dc" Eu zic sa-ti cumperi amplif gata facut (cu tot cu cutie), pentru ca am o presimtire ca daca il faci tu o sa te electrocutezi. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Te invit sa citesti regulamentul.Ai postat unde nu trebuie, exista o sectiune dedicata alimentatoarelor, dar in cazul tau cred ca ar fi mai bine sa postezi la sectiunea pentru incepatori.In plus realizarea unui cablaj pentru o sursa cu 4 condensatori si o punte rederesoare e un lucru foarte simplu, iei o foaie de matematica iti asezi condensatorii si puntea redresoare pe ea cum vrei, si le trasezi conturul apoi punctezi unde vin pini lor iar cu cateva lini unesti punctele si ai obtinul ceea ce ai nevoie. Asezi foaia de hartie pe cablaj si punctezi cu un mic dorn acolo unde vin pini componentelor, mai departe e simplu. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 24, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 24, 2009 lt topic cu salut viewtopic.php?f=5&t=38135la al 3-lea sunt nevoit sa-ti dau ban pentru incalcarea repetata a regulamentului Link spre comentariu
Postări Recomandate