Vizitator stk Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 as vrea schema a unui Tv granada color e fabricat in 88 datele e cam sters nu sunt sigur dar ar fi chassis M1 are integratele TDA 3301B si SAA1298-1 incerc sa atasez o poza cu sasiu dar nu pot ca e prea mare cine ma poate ajuta savizioneze sasiu va rog sa ma contacteze pistal74@ Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 da si tu mai multe detalii :granada si mai cum ? nu are eticheta de pe capac?? daca o are ,scrie toate datele p.s. abia acum am vazut si poza sasiului care ai postat-o pe alt forum .pune si aici ,sunt sigur ca o recunoaste cineva.. Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 nu pot sa postez foto ca fotgrafile care pot sa fac is mult mai mare si nu imi permiteforumu sa pot sa postezde aia eram nevoit sa apelez la alte saitur desi ELFORUMU e preferatu meu.Oricum mersy ca ai raspuns si tin sa anuti ca am gasit schema cu greu dar am gasit postez si aicea ca tv e in curs de depanare si mai revin cu niste intrebari. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 da acum am vazzut schema !! oricum eu ma gandeam la alta firma gen philips ,sau itt..... spor la lucru!!! Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 apropo tuturor a reparat careva asemenea tv? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 apropo tuturor a reparat careva asemenea tv?spune ce probleme ai?? Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 ma confrunt cu o problem, scot trnz.2N2000af pe linga traf linii ca pe b-c aveam un scurt usor adica nu a strapuns la zero omh ca avea vro 10 komh masurat cu un omh metru,am scos tranz. dau drumu la tv cu fisa scoasa(de la inalte) si constat ca am inalta nu mare dar apropiat la metal are o usoara scinteie ,in schimb cind introduc o noa tranz. bu 508 ca asta mere in locul tranz. mi se incalzeste la loc comanda .Normal ca nu am lasat numa citeva secunde am si stins tv. dar in schimb nu era inaltele respectiv care avea inainte .cu tranzistoru scos tv in functionare pe c-b 160pe c-e 160 masurat cu analog omh metru in schimb cind masor cu digital(mastech320)care are puterea sa masoara pina la 600 de volti CA-CC nu ma lasa imi ia razna Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 scoate rez.de 47ohmidin circuitul bu-ului si vezi da ca e buna,deasemeni schimba si dioda D8707,;tensiunile se masoara fata de minus general (masa sasiului) p.s. deabia acum am vazut ca tv. are un sasiu mai '"special,, Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 inchei topicul respectiv e dus controlerulLF 059 si sunt pierdute niste magneti de pe bobina de deflexie asa ca renut la tv la piese de schimb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum