Vizitator relmar Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 In primul rand imi cer scuze daca am postat gresit. In al doilea rand nu am profunde cunostinte de electrotehnica. Problema mea este urmatoarea: I-am cumparat sotiei , care este pasionata de Karaoke un set de microfoane wireless AJ-103(nu sunt foarte bune dar ptr. acasa merg).Receptorul wireless al microfoanelor are o singura iesire audio care am conectat-o la PC. Microfoanele se aud bine si merg amandoua dar in jocul care il foloseste , UltraStar Deluxe , cand incerca 2 players semnalul de la ambele microfoane intra pe player 1. Se poate face ceva ca Windos-ul , de fapt jocul , sa vada ambele microfoane separat? Va pun si specificatiile poate ajuta: Specificatii: Frecventa de raspuns: 80Hz-12000Hz (+/- 3dB) Distorsionare audio: <1% Dynamic Range: 80 dB Rata S/N: mai buna de 80dB Temperatura de operare: 0 - 45 grade C Distanta de operare (intre microfoane si receptor): 10m Microfon: Tip emisie: FM Putere emisie microfoane: 8 mW Alimentare microfoane: baterie 9V (nu este inclusa) Frequency deviation: 75Khz Receptor: Tip receptie: FM Mod receptie: super heterodyne space dirersity Iesire Audio Impedanta iesire: 600 Ohmi (nebalansat) Sensibilitate receptie: 30dB/microV Alimentare: 220V (priza) Dimensiuni: 290 x 110 x 40 mm Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Ei zic asaIn order to play UltraStar Deluxe with more than one player you need an adapter (Stereo on 2x Mono) or if you want more players, one or several USB soundcards or microphones. Ce pricep eu: pentru doi playeri merge cu doua microfoane mono virite in cele doua canale de la intrarea de microfon a placii de sunetOri tu ai 4 microfoane legate impreuna si nu stie saracul computer la care vorbesti ca pentru el se aude la fel. Poate daca ai avea doua receptoare si ai face manevra cu adaptorul. Link spre comentariu
Mindware Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Din punctul meu de vedere..... care e cam acelasi ca al lui danb...insa cred ca e putin cam ambiguu ptr tine ce a spus el......Tu ai practic 2 microfoane... pe care receptorul tau le transforma intr-unul singur....(asta e partea rea)...in PC nu intra decat un singur semnal pe ambele canale ale intrarii de microfon(care e stereo(2 canale)),iar PC -ul nu are caum sa faca diferenta....Artificiul propus de producatorii jocului...este sa folosesti canalul de stanga al intrarii de MIC in PC ..pentru un microfon............iar celalalt canal ...pentru celalalt microfon.Sau, sa mai faci rost de o placa de sunet...care la randul ei are o intrare de microfon....si sa conectezi cel de-al doilea microfon la ea....Insa,tu nu ai cum s afaci nici una din astea...pentru ca.. receptorul tau.. iti combina semnalele celor 2 microfoane intr-unul singur....si nu le poti desparti...decat daca are cumva o optiune in acest sens si nu stii tu.... ...deci concret nu poti decat sa iti iei inca un receptor.... cu cel putin un microfon...pe care il vei folosi prin prima sau a doua varianta....(prima e cea mai ieftina)....(asta e partea mai rea)....p.s....nu exista nici o parte buna.....decat ptr cei care ti-au vandut receptorul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum