Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 100W

zal

Postări Recomandate

Uitați domnule Zal un amplificator cu etaj Sziklay,după părerea mea e un amplificator destul de bun,el scoate cam 400W/8R,700w/4R și 1000w/2R.L-am probat și pe 2ohmi și tine tranzistoarele dar și traful.Are în interior un traf destul de țeapăn toroidal bine înțeles.Filtraj 2x10.000uF/100V pe canal.Si-a făcut treaba pe 1 bas de 500W/8R,crossover activ,îmi era frica sa dau aproape de clip ampliful.DCM2000 rev M.pdfTrebuie sa probam o data un etaj Sziklay sa vedem ce poate.

Link spre comentariu

Eu am construit deja unul .... parca nu as vrea sa repet experienta .... nu zic ca a fost urata ...dar cu un canal asta al lui zal si celalalt canal ampliful lui technomate , curent de mers in gol 30 mA si 0,01 mV pe iesire al lui zal , 35 mA si cam 6 mV al lui technomate , la un test auditiv (urecheometric) , parerea mea este ca al lui zal este peste Sziklai . Test facut fara corectii , sursa a fost un cd player pioneer si cd original .

Nu pot spune cum sta teaba pe osciloscoape si alte scule , nu as fi surprins sa arate mai bine Sziklai -ul , dar sincer nu prea ma intereseaza , eu sunt multumit de ampliful lui zal icon_jook

http://ampslab.com/c200cfp.htm

linkul este pentru golegul IoNuTx , care a confundat un pic schemele

in rest auditi placute la toata lumea icon_jook

Link spre comentariu

Da,m-am apucat si eu de facut un cablaj la schema de mai sus insa nu stiu cum o scot la capat cu el :rade: Am zis sa fac schema complementara,ca acum se gasesc tranzistori de care vrei fata de vremea cand a proiectat autorul schema...Ma gandesc ca nu mai tre alte modificari in schema in afara de "reactualizarea" tranzistorilor icon_jook

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări