zal Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 E normal să apară brum cînd atingi piesele de la intrare, nu e condensatorul de vină. Verifică cd-ul pe alt amplif.Nu duce reglajul la 600mV, la vară e posibil să reglezi din nou, ptr ascultat la volum mic.Din punctul meu de vedere, cu cît mai simplu, cu atît mai bine, deci poţi să-i pui corectorul şi abia apoi să te joci cu piese ''audiofile'' prin amplif, dar să fi sigur că nu schimbă cu nimic sunetul, doar arată mai ''valoros''. Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 si acum va prezint progresul la amplificatorul meu , sper sa ma luati usor .... atat ma dus pe mine capul :[attachment=2]interior 2.jpg[/attachment]mai am de lucru la masca o sa pun poze cand o sa o termin , toata cutia e din cornier de 20 mm si de 40 mm de prin casa , ascult muzica pe calculator , Nu Are Nici Cel mai mic Zgomot cu urechea in difuzor volum maxim , conectat , sau neconectat la pc , placa audio creativ x-fi extreme audio , hmm ,.... destul de buna atentie mare la traseul de masa !!!! Link spre comentariu
IoNuTx Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Felicitari,mai ai puţin de lucru si e gata! Trafurile le-ai achiziţionat de la domnul Zal? Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Felicitari,mai ai puţin de lucru si e gata! Trafurile le-ai achiziţionat de la domnul Zal? dap sunt super ok Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Nu arată rău, chiar bine. Singura chestie e cu condensatorii aceia adăugaţi în sursele de alimentare.Hai cu masca şi capacele, astea din urmă de preferat din tablă cu găurele. Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Nu arată rău, chiar bine. Singura chestie e cu condensatorii aceia adăugaţi în sursele de alimentare.Hai cu masca şi capacele, astea din urmă de preferat din tablă cu găurele.multumesc domnule zal pentru aprecieri , avem si capace , iar cel de sus provine de la o carcasa de pc foarte bine gaurita conzi aia sunt pentru alimentarea corectorului de ton(aia o sa dispara) , nu am putu rezista ,am facut placa cu alimentarile pentru dc detect si preu dar nu am terminato , am vrut sa ascult muzica Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 salutare.....am schimbat upc-ul de la protectie si tot asa face.....adica cand il conectez, declanseaza releul automat, se aprinde ledul verde si dupa deconectarea trafului, releul se declanseaza dupa vreo cateva secunde, practic dupa ce se goleste condensatorul de filtraj......care ar pueta fi problema?....sa fi nimerit 2 upc-ru arse sau sa fie buba in alta parte? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Reţeaua de temporizare, între pinii 7-8 e corect realizată? La pinul 4 e legat circuitul de lipsă tensiune de alimentare? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 da....sunt bine legate....am verificat de mai multe ori cu schema si cablajul in fata...daca ajuta, pot pune cablajul pe care l-am folosit Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Păi hai să-l vedem, mai mulţi ochi văd mai bine. Încă ceva, cum a fost legat la trafo? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 ca traf - foloses un traf recuperat dintr-un receiver cu 2 secundare de 17v inseriate pentru a avea aproximativ 34Vca (33Vca cat este in schema)....o schita cu legarea este prezentata mai jos http://tinypic.com/view.php?pic=2q33o2e&s=7 si cablajul (este ceva mai vechi....nu l-am mai optimizat) http://tinypic.com/view.php?pic=2hcdhfk&s=7 Link spre comentariu
IoNuTx Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 A venit vacanţa şi m-am pus şi eu mana pe treabă.Am scris ieri seara cablajele parţi de atac,astazi le corodez si le gauresc iar mâine le cositoresc şi montez piesele pe ele.Proiectările le-am modificat,dimensiunile cablajelor fiind 100x85mm(8.5x10cm). http://img534.imageshack.us/img534/8409/dsc05873z.jpg http://img833.imageshack.us/img833/2581/dsc05874u.jpg Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Ăăăăă... BD243, cum dracu' l-oi fi trecut aşa în schemă, acolo e un BD244 sau asemănător, deci pnp, nu npn. :nebunrau:Pe cablaj, cred că e ştrap între pinul 4 şi circuitul respectiv. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 deci trebuie un BD244 cu emitorul la alimentare?da e strap...acolo vin firele de la termocontact (sau cum i-o mai zice)....sau vine conectat direct cu un fir....exact ca in varianta de cablaj pe care ai facut-o la TA7314 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Exact, cum dracu nu l-am văzut? Uite şi varianta lui mistretzul: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum