Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 100W

zal

Postări Recomandate

E normal să apară brum cînd atingi piesele de la intrare, nu e condensatorul de vină. Verifică cd-ul pe alt amplif.Nu duce reglajul la 600mV, la vară e posibil să reglezi din nou, ptr ascultat la volum mic.Din punctul meu de vedere, cu cît mai simplu, cu atît mai bine, deci poţi să-i pui corectorul şi abia apoi să te joci cu piese ''audiofile'' prin amplif, dar să fi sigur că nu schimbă cu nimic sunetul, doar arată mai ''valoros''. :rade:

Link spre comentariu
:freaza: si acum va prezint progresul la amplificatorul meu , sper sa ma luati usor .... atat ma dus pe mine capul :[attachment=2]interior 2.jpg[/attachment]mai am de lucru la masca o sa pun poze cand o sa o termin , toata cutia e din cornier de 20 mm si de 40 mm de prin casa , :jytuiyu ascult muzica pe calculator , Nu Are Nici Cel mai mic Zgomot cu urechea in difuzor volum maxim , conectat , sau neconectat la pc , placa audio creativ x-fi extreme audio , hmm ,.... destul de buna atentie mare la traseul de masa !!!!
Link spre comentariu

Nu arată rău, chiar bine. :aplauze Singura chestie e cu condensatorii aceia adăugaţi în sursele de alimentare.Hai cu masca şi capacele, astea din urmă de preferat din tablă cu găurele.

multumesc domnule zal pentru aprecieri , avem si capace , iar cel de sus provine de la o carcasa de pc foarte bine gaurita conzi aia sunt pentru alimentarea corectorului de ton(aia o sa dispara) , nu am putu rezista ,am facut placa cu alimentarile pentru dc detect si preu dar nu am terminato , am vrut sa ascult muzica :dans:
Link spre comentariu

salutare.....am schimbat upc-ul de la protectie si tot asa face.....adica cand il conectez, declanseaza releul automat, se aprinde ledul verde si dupa deconectarea trafului, releul se declanseaza dupa vreo cateva secunde, practic dupa ce se goleste condensatorul de filtraj......care ar pueta fi problema?....sa fi nimerit 2 upc-ru arse sau sa fie buba in alta parte?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări