Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaj imprimat ipa400

Vizitator IRI

Postări Recomandate

Sunt un nou membru si asi vre sa ma ajutati deoarece sunt si ancepator am un cablaj imprimat ipa400(cred ca e modificat)dar nu stiu cum sa pun piesele si ce valoare au fiecare ,si imi mai trbuie un cablaj, o sursa redresare filtraj cu 4 condensatoare de 10000uf 80/100v cablajul imprimat as vrea sa fie an linie dreapta cred ca economisesc spatiu .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• Sharky

1

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Caut? aici pe forum c? sînt destule subiecte deschise despre ampliful ?sta. Ai sus un buton ''C?utare''.P.S. Dac? nu ai tastatura setat? ptr. limba român?, ca s? folose?ti diacriticele (â,î,?,?,?,Î,?,?,?), m?car scrie cu i în loc de a la ''ami'', ''ancepator'', ''an''... altfel nu vei fi în?eles de restul membrilor. :bataie

Link spre comentariu
  • Administratori

schema este de AV400 si este pe forum un topic foarte mare despre el, incusiv si cum sa amplasezi componentele pe cablaj sursa poti sa ti-o faci cum vrei, doar sa scoata tensiune diferentiala adica + si masa si -

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări