Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Barcutza....

paul14

Postări Recomandate

Am gasit in dulap ce se vede in poze...

Vreau sa fac carma si nu prea am nicio idee buna, avand in vedere si design-ul partii din spate. Pt inceput vreau sa folosesc o radio comanda chineazeasca din mai multe motive. Sa reusesc sa o fac pe asta functionala si apoi trec la onava de pescuit, plan propiu.

Si cum se spune ca pozele fac mai mult decat vorbele uitati:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Any ideas? THX

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul14

3

• Blind

2

• milet

2

• miron1947

2

Top autori în acest subiect

Vreau sa fac carma

Am inteles din poze ca are propulsia cu jet de apa,daca da,puteti monta o carma la iesirea jetului,cum am desenat.Sper ca am indentificat bine iesirea jetului.[attachment=0]barcuta 01.JPG[/attachment]
Link spre comentariu

Asta seara am bibilit vreo 2 ore al directie; n-am realizat mare lucru, da am prins ceva idei de baza.Am incercat si cu o carma cum a aratat domu` miron in poza, da nu a iesit mare lucru, poate si din cauza ca era carma prea scurta.Am mai taiat un condesator cat mai apropiat de diametru, l-am mesterit acolo sa maerga cat de cat, si cand am vrut sa introduc si carma am dat cu patentu peste ea si s-a rupt; probabil a fost semnul ca e de ajuns pt asta-seara.Pt. maine am planuri mari :d : sa prelucrez la cald o teava de pix incat sa-mi iasa ce vreau, iar pt moment vreau sa mearga drept si apoi sa adaptez cumva un motoras de vibrator de telefon(asta dak am posibilitatea sa prind ceva de axul acela micutz) ca sa pot carmi.Deci maine daca ma organizez bine revin cu ceva poze; un fel de schita sau sa zic macar cam ce vreau sa fac nu pot sa exprim; am totul in cap :DMultumescPS: am mai postat aceeasi problema si pe un forum de modelism si nu a raspuns nimeni, deci tot elforum e mai tare :101

Link spre comentariu

Poti incerca sa folosesti o bucata de teava din ppr (are carnea mai groasa si poti fixa cu niste mici nituri o tija de ea, ca sa o poti roti) sau in ultima instanta una din pvc.Cel mai facil mod de a carmi este sa dirijezi fluxul de apa refulat, exact ca la jet-sky-uri, uita-te putin pe net cum se face chestia asta (eu am incercat pe cat posibil sa iti descriu, insa nu stau prea bine la capitolul explicatii, plus ca o poza face cat 1000 de cuvinte).

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cer scuze ca nu am mai raspuns, dar am uitat de topic.Barcutza asta am aruncat-o si am hotarat sa trec la ceva serios, dar am un mic..mare hop: in tg-jiu nu se gaseste balsa(daca stie cineva de unde, ce si cum ziceti-mi si mie) si cred ca nici materialele necesare pt fibra de sticla; mi-e ca daca ma duc pe la magazine sa intreb zic aia ca-i injur. Am gasit o firma care cica s-ar ocupa cu butoaie, spoilare si alte kkt-uri din fibra, dar bineintels ca nu au raspuns la mail.Momentan, pe langa criza economica mai e si criza materialelor.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am si eu o barcuta cu acumulator de 7.2V(2800mA).As vrea sa stiu cum sa o incarc pe balta de la priza de 12V(auto) ce recomandati?Sunt oare ceva incarcatoare speciale?Mersi.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut!Referitor la incarcarea acumulatorilor de barci cu radiocomanda (si nu numai), spuneti-mi si mie va rog daca e corect sa incarc un acumulator Ni-Cd de 7,2V 3600mAh cu un curent de 360 mA timp de 15 ore?Nu stiu daca regula de incarcare cu un curent de 1/10 este valabila si la NI-Cd sau doar la Ni-Mh... De asemenea as vrea sa mai stiu cu ce tensiune ar trebui incarcat acumulatorul si daca este bine sa folosesc o sursa bine filtrata de c.c. sau un condensator electrolitic de valoare mult mai mica decat ar tebui pentru o buna filtrare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări