slave2anubis Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 apropo de astea... de unde imi pot lua si eu o place dinaia de diagnoza? pt PCI?miam amintit ca am acasa un pentium I oare gasesc pe placa aia? Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 g?se?ti, dar vorba lu' skaarj, vezi s? nu fie prea slabi!!!vezi la tehnoelectric pentru placa aia de test, dar fii atent la coduri, s? nu iei minipci în loc de pci!!! Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Ce firma?si stai linistit ca caut datasheet inainte sa ii pun! Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 techno ilectric... vasile, fi?i-ar scriptul de râs!!! nu ?tiu dac? are la tme, dar de la ei a cump?rat un amic, dar n-a c?scat bine ochii, ?i-a luat minipci în loc de pci!!! cred c? nu mai e cazul s? spun la cine e pl?cu?a aia acum!!! Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 sincer la unchiu Vasile nu am vazut... poate nu mam uitat bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum