TOMITA Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 In primul rind vreau sa-mi cer scuze daca am postat gresit problema mea(daca este postata gresit)!Vreau sa cumpar citeva articole de la HR DIEMEN online.Aici intervin doua necunoscute pt. mine si anume:1.Ei spun ca pentru a nu se plati taxe aferente cosului respectiv trebuie sa le comunic nr. V.A.T.!Ce reprezinta acest V.A.T.?2.Stie cineva daca odata platite taxe conform legislatiei spaniole sint nevoit ca la primirea coletelor sa platesc si alte taxe pt. Romania, si daca da de unde le pot afla?Reamintesc faptul ca vreau sa cumpar online(marfa o primesc prin curier)!Multumesc!Mai exact spune asa:"If you are from any European Union country and your have a V.A.T. number, please inform us because your goods will be tax free. If you don't give us your V.A.T. number you will receive a proforma invoice with taxes."(O fi vorba de 19% ?) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 VAT = TVA Link spre comentariu
TOMITA Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 VAT = TVAInseamna ca trebuie sa le dau codul de inregistrare ca platitor de tva? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 ideal ar fi sa ai pe cineva in spania sa-ti cumpere online ce ai nevoie iar apoi sa-ti trimeata pachet(2 euro/kg)... Link spre comentariu
TOMITA Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Multumesc pt. ajutor dar am rezolvat-o.Am cumparat fara probleme din doua locuri diferite iar ceea ce m-a surprins a fost rapiditatea cu care mi-a sosit marfa.De exemplu de la HR Diemen mi-a sosit in PATRU zile lucratoare la pret excelent pe cind in tara pentru o comanda de la ei stateam DOUA saptamini si eram si jefuit prin pret.Ex. :HR 8579 in tara 270 RON iar direct de la HR Diemen 110 RON!Nu este cam mare diferenta?Bineinteles! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum