Vizitator lorentzo_jr Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 intra pe http://costels.dyndns.org/gateway/gateway.html si dupa ce bagi softul ne putem auzi acolo pt mai multe detalii poti sa-l abordezi pe Costel. merita!!!!!!!!! Lorentzo,voi ce statii folositi?ce antene?da detalii... Link spre comentariu
milet Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 pai ....PMR stau mai ales in 2...am tti TX1446 in pmrsi jopix omega cu antena de ml145 in CB Lorentzo,voi ce statii folositi?ce antene?da detalii... ok,super.Nu ai incercat cu antena exterioara?ceva J-pole sau yagi?bineinteles ca ar trebui sa aiba si altii,caci asa nu-i auzi tu pe ei.... Link spre comentariu
Vizitator anonim1003 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 sal man eu am ca pmr 2 binatone mr200 si ca cb un dragon sy-101.nu te-am mai auzit de mult pe statie si de aia nu prea am mai intrat. Link spre comentariu
milet Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Am citit mai demult pe ceva site strain de PMR,despre doi tipi care cu antene Yagi au vorbit pe vreo 120Km cu doua statii PMR de 0.5W,tind sa-i cred,avea si poze postate cu antenele "home made".Daca-mi amintesc bine era un francez si un spaniol,iar intre ei nu prea erau obstacole,cred ca numai "Mare Ligure" ii despartea.Eu sa testez vara asta doua Motorole GP 300UHF trase in PMR sa vad un maxim de distanta.Pana acuma am reusit cu o GP 300 si un Kirisun PT4200 sa vorbesc intre ele la distanta de 13-15Km.Motorola era la etajul 3 la bloc de locuinte inafara orasului si PT 4200(Kirisun) era la sol intr-un sat vecin.precizez ca ambele erau setate pe maxim Rf(4W). si GP 300 cu varianta de antena mica. Link spre comentariu
milet Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Mi-am comandat astazi o antena J-pole Sirio - CX 440 si sunt tare curios cand o voi cupla la o statie PMR cam cu cat se mareste raza de actiune.Daca a mai experimentat cineva antene externe la PMR,rog sa-mi spuna. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 cineva din bucuresti cu PMR ? Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 In PMR cu yaghi 120Km este foarte adevarat daca este si ceva propagare merge si mai mult, de ce nu dati un examen de radioamator si mergeti in banda de 80m la povestiri cu alti preteni din aceasta mica tara. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 In PMR cu yaghi 120Km este foarte adevarat daca este si ceva propagare merge si mai mult, de ce nu dati un examen de radioamator si mergeti in banda de 80m la povestiri cu alti preteni din aceasta mica tara.pai mai e pana in aprilie dar pana atunci.... prin pmr Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 pai mai e pana in aprilie dar pana atunci.... prin pmrEsti sigur ca nu sunt si sesiuni extraordinare de examinare?..... Link spre comentariu
Vizitator anonim1003 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 mai nene, in afara de 446 mhz, mai este legala si libera si banda de 27mhz.si alea bat mult mai mult decat jucariile alea de pmr Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 mai nene, in afara de 446 mhz, mai este legala si libera si banda de 27mhz.si alea bat mult mai mult decat jucariile alea de pmr ce galagie e acolo si felu cum se vorbeste si nu ma refer numai la camionagii.....dar eu defapt am intrebat daca sta cineva prin PMR 446 din bucuresti nu ce benzi mai sunt publice Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Mi-am comandat astazi o antena J-pole Sirio - CX 440 si sunt tare curios cand o voi cupla la o statie PMR cam cu cat se mareste raza de actiune.Daca a mai experimentat cineva antene externe la PMR,rog sa-mi spuna.ne poti spune si noua cum functioneaza antena ? Link spre comentariu
milet Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Scuze,am anulat comanda in ultimul moment din niste motive ,probleme personale,dar cand o sa o am o sa va anunt. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Scuze,am anulat comanda in ultimul moment din niste motive ,probleme personale,dar cand o sa o am o sa va anunt.ca tot veni vorba de jpol ma gandeam sa construiesc asta http://www.garajuluimike.ro/electrice/antena-j-pole.htm ce parere aveti despre antena are vre-un castig ceva ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Eu zic ca nu ai ce pierde.....dar nici ce castiga. Decat experienta. Teava de cupru se gaseste si mai ieftina, adica pana in 20 de lei @3m. iti mai trebuie 3 dopuri de Cu, un cot si un T. Penibil de simplu.De ce nu incercati oameni buni un yagi sau quad. Pt 446 sunt mici rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum