Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de paine KING d'HOME

Bird

Postări Recomandate

VA salut ! Am luat anul trecut masina de paine pomenita in subj. s-a stricat in urma cu cateva zile , am fost si am schimbat-o , iar asta nu coace destul . Am desfacut-o , cu gandul sa-i mai modific : "ceva pe undeva " sa citesca o temperatura mai mica . Nu am gasit pe net un datasheet de la controlerul folosit (VENES ITC-0060001). In pozele atasate se observa doua piese care intra in contact cu cuva . Una este o SEFUSE SF169E , iar cealalta nu stiu ce este . Arata ca o dioda de sticla . Cred ca e pe post de senzor . In serie cu SF-ul mai are un varistor SAS 431KD07 . Puteti sa-mi dati niste sfaturi ? Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bird

3

Top autori în acest subiect

Cred ca o rezistenta in paralel cu S1 rezolva, ca sa iti dai seama cam ce rezistenta sa pui masoara intai rezistenta lui S1 la temperatura camerei si inca o data atunci cand incalzeste cuva.

Am gandit la fel . Am inseriat un potentiometru , pe calit , de 25K pus cam la 5/6K si s-ar parea ca merge . Am incercat cu o paine de 500g care a iesit buna si chiar acum incerc si una de 1Kg . Daca merge , il dau afara ,il masor si pun o rezistenta . Multumesc ,
Link spre comentariu

.................. Am inseriat un potentiometru , pe calit , de 25K pus cam la 5/6K si s-ar parea ca merge . Am incercat cu o paine de 500g care a iesit buna si chiar acum incerc si una de 1Kg . Daca merge ...........................

A mers pana...."s-a topit capacul " . Cred ca datorita caldurii s-a deformat cursorul..... Acum am pus mai intai o rezistenta de 2K , iar azi una de 3.3K cu care merge bine .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări