Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunet ... continuu, in Powerpoint

Nemesis

Postări Recomandate

M-am tot uitat si prin setarile la Powerpoint si pe net si numai nu mi-am dat seama cum sa fac sa-mi continue melodia si dupa ce apare urmatorul slide. Mai precis, daca inserez un sunet sau daca la "Modify transition"/Sound....imi pun wav-ul dorit....nu mi-l canta decat pe durata slide-ului respectiv...cand vine urmatorul se opreste (sau ma rog o ia de la capat daca e bifat "loop until nu stiu ce") . Sau ...altfel spus..ce inserez eu ...e valabil doar pentru slide-ul respectiv....pe cand eu as vrea sa fac cumva sa fie valabil pentru toata prezentarea. Asadar...aveti idee cum sa fac sa fac o prezentare in care am niste slide-uri pe care inserez felii din textul de prezentat,trantesc si un background ceva...si pe durata intregii prezentari (deci de la primul pana la ultimul slide)sa-mi cante dulce la ureche(fara oprire sau ...loop cand apare umatorul slide) fisierul audio pe care-l inserez ? Nu-i neaparat sa fie Powerpoint, poate stiti si alte soft-uri care pot face ce vreau eu...caz in care v-as ruga sa nu tineti doar pentru voi :dans: .P.S. am incercat chiar sa inserez toata slide-urile cu CTRL+A si abia dupa aia sa inserez si fisierul audio.....si tot nu merge :rade: .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

4

Top autori în acest subiect

Chiar nu stie nimeni ?O alta chestie...nu tine de office dar are o posibila solutie la problema mea . M-am gandit sa fac slide-urile ca ...poze...si apoi sa fac un slid show cu AcdSee . Totul bun si frumos...pana la calitatea sunetului....mi-l comprima prea tare si se aude ca...de la radio pe AM :) . Am rascolit prin setari dar n-am gasit nicaieri unde i-as putea da sa-mi iasa sunetul mai bun...sfaturi...sau eventual alte soft-uri cu care as putea rezolva problema ?

Link spre comentariu

Uite acum am incercat cu Wondershare flash slideshow builder.....si tot asa...sunetul suna (si dupa marimea fisierului final)....pare tot foarte tare comprimat... . Si setari....pentru asta....nu-s . Nu s-a jucat nimeni cu de astea sa-mi zica si mie..."la tinta"...cu ce soft se poate ce vreau eu ?

Link spre comentariu

Din programul ala (mi-e lene sa-i repet numele :d )....am dat sa-mi faca .exe....ca n-am player sau cum ii zice ....pt flash . Si de .... .exe spun ca ...se aude ....nesatisfacator . Am facut acum si swf, si ...a rezultat un fisier mai mic decat fisierul audio original....deci nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai seama ca fisierul audio .....e si in cazul asta comprimat nesimtit de mult :d . Va rog....alte idei ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări