Nemesis Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 M-am tot uitat si prin setarile la Powerpoint si pe net si numai nu mi-am dat seama cum sa fac sa-mi continue melodia si dupa ce apare urmatorul slide. Mai precis, daca inserez un sunet sau daca la "Modify transition"/Sound....imi pun wav-ul dorit....nu mi-l canta decat pe durata slide-ului respectiv...cand vine urmatorul se opreste (sau ma rog o ia de la capat daca e bifat "loop until nu stiu ce") . Sau ...altfel spus..ce inserez eu ...e valabil doar pentru slide-ul respectiv....pe cand eu as vrea sa fac cumva sa fie valabil pentru toata prezentarea. Asadar...aveti idee cum sa fac sa fac o prezentare in care am niste slide-uri pe care inserez felii din textul de prezentat,trantesc si un background ceva...si pe durata intregii prezentari (deci de la primul pana la ultimul slide)sa-mi cante dulce la ureche(fara oprire sau ...loop cand apare umatorul slide) fisierul audio pe care-l inserez ? Nu-i neaparat sa fie Powerpoint, poate stiti si alte soft-uri care pot face ce vreau eu...caz in care v-as ruga sa nu tineti doar pentru voi .P.S. am incercat chiar sa inserez toata slide-urile cu CTRL+A si abia dupa aia sa inserez si fisierul audio.....si tot nu merge . Link spre comentariu
Nemesis Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Chiar nu stie nimeni ?O alta chestie...nu tine de office dar are o posibila solutie la problema mea . M-am gandit sa fac slide-urile ca ...poze...si apoi sa fac un slid show cu AcdSee . Totul bun si frumos...pana la calitatea sunetului....mi-l comprima prea tare si se aude ca...de la radio pe AM . Am rascolit prin setari dar n-am gasit nicaieri unde i-as putea da sa-mi iasa sunetul mai bun...sfaturi...sau eventual alte soft-uri cu care as putea rezolva problema ? Link spre comentariu
Nemesis Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Uite acum am incercat cu Wondershare flash slideshow builder.....si tot asa...sunetul suna (si dupa marimea fisierului final)....pare tot foarte tare comprimat... . Si setari....pentru asta....nu-s . Nu s-a jucat nimeni cu de astea sa-mi zica si mie..."la tinta"...cu ce soft se poate ce vreau eu ? Link spre comentariu
Nemesis Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Din programul ala (mi-e lene sa-i repet numele )....am dat sa-mi faca .exe....ca n-am player sau cum ii zice ....pt flash . Si de .... .exe spun ca ...se aude ....nesatisfacator . Am facut acum si swf, si ...a rezultat un fisier mai mic decat fisierul audio original....deci nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai seama ca fisierul audio .....e si in cazul asta comprimat nesimtit de mult . Va rog....alte idei ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum