Vizitator mytylyn Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum si nu ma pricep asa de bine la electronica desi am terminat electrotehnicul.Dar oricum sa va spun ce ma doare,de curand mi-am instalat acasa sistem de miscare pt iluminat,smechera chestia desi e veche,dar ca tot romanul acuma vreau mai mult ceva de genul senzor de miscare inflarosu.Puteti sa imi spuneti diferenta dintre un senzor de miscare si unul cu IR.Din ce am citit pe net sut foarte uzuale si se gasesc peste tot dar nu am reusit sa gasesc nicaieri date tehnice exacte ca de exemplu la ce distanta actioneaza razele IR,pe ce frecventa functioneaza sistemle de securitate cu IR adica nu sunt influentate de telecomenzi sau nu pot fii anulate de antiradar, daca nu mai este curent sau cineva reuseste sa imi intrerupa curentul la casa,si cat sunt de sigure pot sa dorm cu usa deschisa sau tot imi trebuie inchizatori si lanturi la usa?La fel citeam undeva ca oricine cu tehnologie cat de cat poate anula aceste sisteme.Ce inseamna aceasta tehnologie cat de cat?adica pot si eu sa construiesc acasa un sistem care sa anuleze semnalul IR?atunci ma intreb dupa ce il mai folosesc bancile si alte institutii daca pot fii anulate.Daca aveti vreun site unde as putea gasii detalii despre aceasta problema va rog ajutati-ma ca deja ma streseaza problema asta.Va multumesc anticipat si cred ca nu am pus nistre intrebari prostesti sau ciudate . Link spre comentariu
nightmare Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Uite aici niste informatii. Link spre comentariu
Vizitator cristian_d Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Detector de miscare este detectorul care detecteaza miscarea! Logic nu? Dar in functie de tehnnologia utilizata ei pot fi de mai multe feluri, in infrarosu, cu microunde, ultrasonici, termici, de presiune, soc, etc. Daca vrei sa stii mai multe despre ei gasesti informatii destule pe net. Dar daca vrei sa afli informatii specificice fiecarui tip in parte... atunci iti recomand sa te angajezi la o firma de profil. Producatorii de sisteme de securitate nu pun la dispozitia oricui asemenea informatii decat celor autorizati. Iti poti da seama de ce. Restul povestilor cu... telecomenzi sau antiradare... raman povesti. Link spre comentariu
Vizitator mytylyn Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Asa ma gadeam si eu dar oricum am incercat.Va multumesc mult pt raspuns. Link spre comentariu
Vizitator GEMINI Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum si nu ma pricep asa de bine la electronica desi am terminat electrotehnicul.Dar oricum sa va spun ce ma doare,de curand mi-am instalat acasa sistem de miscare pt iluminat,smechera chestia desi e veche,dar ca tot romanul acuma vreau mai mult ceva de genul senzor de miscare inflarosu.Puteti sa imi spuneti diferenta dintre un senzor de miscare si unul cu IR.Din ce am citit pe net sut foarte uzuale si se gasesc peste tot dar nu am reusit sa gasesc nicaieri date tehnice exacte ca de exemplu la ce distanta actioneaza razele IR,pe ce frecventa functioneaza sistemle de securitate cu IR adica nu sunt influentate de telecomenzi sau nu pot fii anulate de antiradar, daca nu mai este curent sau cineva reuseste sa imi intrerupa curentul la casa,si cat sunt de sigure pot sa dorm cu usa deschisa sau tot imi trebuie inchizatori si lanturi la usa?La fel citeam undeva ca oricine cu tehnologie cat de cat poate anula aceste sisteme.Ce inseamna aceasta tehnologie cat de cat?adica pot si eu sa construiesc acasa un sistem care sa anuleze semnalul IR?atunci ma intreb dupa ce il mai folosesc bancile si alte institutii daca pot fii anulate.Daca aveti vreun site unde as putea gasii detalii despre aceasta problema va rog ajutati-ma ca deja ma streseaza problema asta.Va multumesc anticipat si cred ca nu am pus nistre intrebari prostesti sau ciudate .In principiu exista dar asta ar insemna sa deschid o scoala de spargatori,ideea este ca un sistem antiefractie nu este compus dintrun singur tip de senzori.In ceea ce priveste distanta,raza etc depinde de ce tip de senzor folosesti si la ce. Link spre comentariu
Vizitator GEMINI Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Salutare tuturor,sunt nou pe acest forum si nu ma pricep asa de bine la electronica desi am terminat electrotehnicul.Dar oricum sa va spun ce ma doare,de curand mi-am instalat acasa sistem de miscare pt iluminat,smechera chestia desi e veche,dar ca tot romanul acuma vreau mai mult ceva de genul senzor de miscare inflarosu.Puteti sa imi spuneti diferenta dintre un senzor de miscare si unul cu IR.Din ce am citit pe net sut foarte uzuale si se gasesc peste tot dar nu am reusit sa gasesc nicaieri date tehnice exacte ca de exemplu la ce distanta actioneaza razele IR,pe ce frecventa functioneaza sistemle de securitate cu IR adica nu sunt influentate de telecomenzi sau nu pot fii anulate de antiradar, daca nu mai este curent sau cineva reuseste sa imi intrerupa curentul la casa,si cat sunt de sigure pot sa dorm cu usa deschisa sau tot imi trebuie inchizatori si lanturi la usa?La fel citeam undeva ca oricine cu tehnologie cat de cat poate anula aceste sisteme.Ce inseamna aceasta tehnologie cat de cat?adica pot si eu sa construiesc acasa un sistem care sa anuleze semnalul IR?atunci ma intreb dupa ce il mai folosesc bancile si alte institutii daca pot fii anulate.Daca aveti vreun site unde as putea gasii detalii despre aceasta problema va rog ajutati-ma ca deja ma streseaza problema asta.Va multumesc anticipat si cred ca nu am pus nistre intrebari prostesti sau ciudate .In principiu exista dar asta ar insemna sa deschid o scoala de spargatori,ideea este ca un sistem antiefractie nu este compus dintrun singur tip de senzori.In ceea ce priveste distanta,raza etc depinde de ce tip de senzor folosesti si la ce. Link spre comentariu
Vizitator mytylyn Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Sincer treaba cu scola poate nu ar fii o idee prea rea daca nu ar exista acele cateva legi impotriva planificari,tentativei si executiei unei "spargeri".Totodata acele legi ne ofera noua un somn linistit in fiecare noapte.Banuiesc ca oricum ar trebui sa sa vb cu o firma specializata si eventual sa inchei un contract .Eu sincer credeam ca pot sa imi cumpar strictul necesar si sa ma apuc la lucru si stiu ca ar fii posibil dar parca totusi mi se pare cam ciudata chestia sa dormi linistit stiind ca poate ai gresit undeva si ................date am vazut ca sunt destule si pe net mai ales comerciale fara date tehnice, imi si dau seama de ce. Link spre comentariu
Vizitator GEMINI Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Sincer treaba cu scola poate nu ar fii o idee prea rea daca nu ar exista acele cateva legi impotriva planificari,tentativei si executiei unei "spargeri".Totodata acele legi ne ofera noua un somn linistit in fiecare noapte.Banuiesc ca oricum ar trebui sa sa vb cu o firma specializata si eventual sa inchei un contract .Eu sincer credeam ca pot sa imi cumpar strictul necesar si sa ma apuc la lucru si stiu ca ar fii posibil dar parca totusi mi se pare cam ciudata chestia sa dormi linistit stiind ca poate ai gresit undeva si ................date am vazut ca sunt destule si pe net mai ales comerciale fara date tehnice, imi si dau seama de ce.Te pot indruma cum sa instalezi un asemenea sistem dar in nici un caz cum sal neutralizezi Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Sincer treaba cu scola poate nu ar fii o idee prea rea daca nu ar exista acele cateva legi impotriva planificari,tentativei si executiei unei "spargeri".Totodata acele legi ne ofera noua un somn linistit in fiecare noapte.Banuiesc ca oricum ar trebui sa sa vb cu o firma specializata si eventual sa inchei un contract .Eu sincer credeam ca pot sa imi cumpar strictul necesar si sa ma apuc la lucru si stiu ca ar fii posibil dar parca totusi mi se pare cam ciudata chestia sa dormi linistit stiind ca poate ai gresit undeva si ................date am vazut ca sunt destule si pe net mai ales comerciale fara date tehnice, imi si dau seama de ce."lini?tit" pe naiba, fii sigur c? dac? merit? efortul, se g?se?te timp, chef, ?i un "profesor", de voie, de nevoie, s? fac? asta.mai ales când ?tii c? nu p??e?ti mare lucru... vezi cazul iovan!!!iar "date am vazut ca sunt destule si pe net mai ales comerciale fara date tehnice" nu prea au leg?tur? cu asta, ci cu convinsul fraierilor s? dea banu' gros pe ceva ce exist? doar în fantezia cui a compus textul de reclam?!!!! Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 ce-a mai buna solutie e sa-ti deschizi abator pe stradala cati caini o sa se adune o sa vina astia cu roaba cu otrava ca sa-ti intre in casa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum