roby_m Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Cat ar trebui sa fie gaura respectiva la un tor? Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Transformator - distanta dintre tolele infasurate Cat ar trebui sa fie gaura respectiva la un tor? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: ce gaura la un tor????ce tole infasurate???infasurate cu ce??? cu patura?? :lol: ce vrei sa zici..ca nu inteleg nik, din ce ai zis...???? :?: :?: :?: :?: :?: Link spre comentariu
roby_m Postat Aprilie 13, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Pai torul poate avea o singura gaura, cea care reprezinta centrul tolelor. Si faceam referire la diametrul ei, in urma bobinarii. Link spre comentariu
Vizitator geopalade Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Are dreptate omu. Un tor facut din otel electrotehnic se conf din tabla silicioasa infasurata pe o bara cilindrica a carei diametru genereaza diametrul interior al torului. In principiu Dint, Dext si latimea torului respecta niste rapoarte dar din pacate nu le stiu. Ar fi indicat sa te inspiri dupa un tor gata facut de fabrica si sa faci si tu la fel. Link spre comentariu
roby_m Postat Aprilie 13, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Nu la asta m-am referit, ci la ce distanta sa ramana libera acolo , in gaura - nu stiu cum sa-i mai zic ca s intelegeti-, dupa ce dau eu cu sarma. Link spre comentariu
Vizitator geopalade Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Nu cred ca are importanta, cred ca poate fi oricit, am vazut de toate felurile fara sa respecte o anume proportie. Link spre comentariu
roby_m Postat Aprilie 13, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2005 La mine ar fi cam de 1 cm diametru. Link spre comentariu
Vizitator geopalade Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Raportat la cit? (vizavi de Dext sau Dint) Link spre comentariu
roby_m Postat Aprilie 13, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Traful meu are 350VA. E mare, are multa sarma in sec si diametrul ramas in miljocul lui e mic - de el vb. Link spre comentariu
Vizitator geopalade Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Cred ca merge si asa, cel mult tot ce risti e sa nu se poata face racirea si atunci sa fii nevoit sa reduci curentul absorbit de sarcina pina la o incalzire acceptabila a tr. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum