Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masurare difuzoare

Vizitator johniasi

Postări Recomandate

Vizitator johniasi

salutari la totzi...am o rugaminte la cei cu suflet mai bun...care doreste sa-mi explice si mie cum masor difuzoarele...adica masuratorile care se pot face, ce reprezinta acei termeni si ce aparatura sa folosesc...daca doreste cineva sa-mi explice sau sa-mi dea un link...raman recunoscator...c-o bere :lol: (numa sa fie din iasi :d )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sosoi

1

• Sharky

1

Vizitator mmarian

Practic, "in bucatarie" nu ai cum sa faci alta masuratoare decat - eventual - a rezistentei bobinei (la cei 2, 4, 8 sau 16 ohmi, ai nevoie de un ohm-metru ceva mai "meserias"); ai nevoie de un generator de frecventa macar sinusoidala si dreprunghiulara, de osciloscop, de distorsiometru, de amplificator ultraliniar, de traductori acustici pe care nu-i gasesti pe toate drumurile s.a.m.d.

Cauta cu google. Cuvant cheie:

- in franceza "haut parleur";

- in engleza "speaker".

Informatii generale poti lua de la http://electronics.howstuffworks.com/speaker.htm

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări