NumLock Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Am simulat acest circuit in ISIS dar nu s-a comportat asa cum imi imaginam. Vroiam ca atunci cand apas butonul ledurile sa se stinga, iar cand il eliberez, sa se aprinda din nou. Am atasat si programul pe care l-am facut folosind MPLAB IDE v8.20. Am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu ce nu am facut cum trebuie. Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
vsurducan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Am simulat acest circuit in ISIS dar nu s-a comportat asa cum imi imaginam. Vroiam ca atunci cand apas butonul ledurile sa se stinga, iar cand il eliberez, sa se aprinda din nou. Am atasat si programul pe care l-am facut folosind MPLAB IDE v8.20. Am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu ce nu am facut cum trebuie. Ma poate ajuta cineva?Intre "loop" si "goto loop" nu se intampla nimic... Poate spui oamenilor unde ai pus butonul si unde led-ul sau vrei sa se prinda ei ? Link spre comentariu
NumLock Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 pai ledurile le-am conectat (asa cum se vede si in imagine) folosind logica pozitiva la PORTB Link spre comentariu
cirip Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Din schema: butonul nu merge nicaieri la procesor.Din soft: nu citesti nici un buton. Aprinzi portul B si te opresti in bucla infinita. Link spre comentariu
NumLock Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 si cum ar trebui sa fac? Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 uite aici un exemplu viewtopic.php?f=11&t=26831&start=0butonul nu este conectat bine, trebuie sa conectezi intrarea in RA4 de la rezistor si buton Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum