Vizitator makabudu Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 caut de ceva timp o schema cu un tda7313 si un pic ceva care sa controleze un display cu meniu optiuni de bas treble etc. stiti voi la ce ma refer nu gasesc nimik concret. aveti vreun link? merci Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 datasheet-ul AICI schema cu PIC16F84 si afisaj :wink: Link spre comentariu
Vizitator makabudu Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 si softul de la pic de unde il iau? Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 si softul de la pic de unde il iau?tinand cont ca schema ia cu PIC am gasit-o la o simpla cautare a lui TDA7313 cu nea google sigur cu softul o sa fie si mai greu:- ori ii scrii rusului si-ti cere banu' mult- ori te rogi de baieti de aici si te intelegi cu ei :wink: Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Eu zic ca 7318 este si mai interesant ! Eu scriu acum soft pentru un PIC care sa comande chipul asta ! Am pus eu niste detalii pe un alt post ! Parca pe comutator surse audio.Don Mario Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum