Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare hex

tomaur

Postări Recomandate

salutare tuturor. ma puteti ajuta cu un soft care sa-mi permita sa modific din hex sa-mi apara scrisul pe afisaj in alta limba ? el apare original in engleza si vreau sa-mi apara in romana ,problema este ca nu stiu ce se poate modifica in hex si ce program pot folosi. multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tomaur

3

• bogdanm

2

• mecaboy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutare tuturor. ma puteti ajuta cu un soft care sa-mi permita sa modific din hex sa-mi apara scrisul pe afisaj in alta limba ? el apare original in engleza si vreau sa-mi apara in romana ,problema este ca nu stiu ce se poate modifica in hex si ce program pot folosi. multumesc anticipat.

E greu ce vrei tu. Mai intai trebuie sa gasesti string-urile in hex, dupa care sa le convertesti la romana, dar problema e ca trebuie sa respecti dimensiunea initiala a fiecarui string, adica:- daca traducerea in romana are aceeasi dimensiune e OK- daca e mai mica trebuie ori sa completezi cu spatii, ori sa pui un 0 manual dupa string (acum depinde si ce reprezentare de string-uri foloseste programul tau)- daca e mai mare ai inurcat-o nitel, trebuie sa cauti prescurtariS-ar putea sa nu iasa prea bine.
Link spre comentariu

trebuie sa inlocuiesc cateva litere care nu au efect asupra programului de lucru ,sant litere informative dar in alta limba. am nevoie de ceva genul pic disambler dar nu-l gasesc pe nicaieri . multam frumos

Link spre comentariu

trebuie sa inlocuiesc cateva litere care nu au efect asupra programului de lucru ,sant litere informative dar in alta limba. am nevoie de ceva genul pic disambler dar nu-l gasesc pe nicaieri . multam frumos

S-ar putea sa nu ai nevoie de disassembler, cu un pic de noroc poti modifica hex-ul direct. Poti sa-l postezi aici?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări