Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electronica Intim S-631A (1963 cred)

srdjan

Postări Recomandate

Va salut. Astazi am ajuns in sfarsit in vizita la bunica si am descoperit cu stupoare ca radioul folosit nu mai era la locul stiut de mine. Investigand am aflat ca a fost mutat in debara/camara/pod (spun asta pentru ca e un fel de casa scarii care leaga camara de pod si serveste pe post de debara sub scara) pe motiv ca ar avea o lampa arsa. Cum umiditatea nu e prea benefica pentru un asemenea aparat l-am mutat inapoi intr-o camera dar o cam incurca. Categoric nu e cazul sa ma complic sa-l repar deoarece nici bunica nu mai are nevoie de el si nici la mine in casa nu s-ar integra. Aparatul e in stare buna si era functional pana a aparut lampa arsa. are niste abtibilde lipite pe laterale (deh...toti am fost prunci candva) dar eu zic ca cu grija ies.habar n-am cat poate valora un asemenea aparat astazi, tot ce as vrea e sa ajunga la cineva care sa se bucure de el si la randul lui si aparatul sa primeasca o noua viata (poate chiar mai buna decat cea care a avut-o). as prefera un schimb cu ceva ce mi-ar putea fi folositor dar asta o sa discut direct cu doritorii. eu sunt din arad si calatoresc des spre timisoara deci daca doritorul ar fi din zona mi-ar usura sarcina. sooo... astept raspunsuri si eventual sa ma ajutati sa separ posturile de la care e colectionar si care e talciocar :aut: ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

3

• blue

1

• feri.visky

1

Top autori în acest subiect

Sfatul meu este sa iei legatura cu d-l Visky , este foarte competent si poate aprecia o eventuala achizitie. Si eu i-am oferit un aparat cu lampi de care a fost interesat...

daca nu fac cumva confuzie Visky are deja un darclee S-631A in colectie ceea ce ma face sa mai astept. daca aparatul nu va prezenta interes probabil ca la dumnealui va ajunge si ma voi baza pe el sa-l doneze cuiva care merita. intr-adevar mi-ar fi comod si mie si lui fiind aradean :ciuda:
Link spre comentariu

Corect! Aparat din 1963-64 fabricat la uzinele Electronica, alimentare cu trafo... etc. generalitati, detalii in cartea albastra cu schemele, vol I.Pro Radio Antic planifica sa scota si vol II despre aparatele romanesti si acolo se va gasi cu siguranta s acest aparat...P.S. Blue iarta-ma ca nu te-am contactat, sunt inca in delegatie....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări