Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablaj sincrodina taa 661

Vizitator STEFY

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TESSLA

3

• Everest

2

• Flor

1

• bobo_romania

1

Vizitator costinel_p

salut ma numesc stefan va rog daca aveti desenulptr cablaj la receptorul sincrodina care este publicat pe forum cu taa 661 multumesc anticipat. Cred ca era tehnium dec 84

Am f?cut acest receptor sincrodin? prin 1985 func?ioneaz? bine :aplauze ?i este u?or de reglat :da ,acoper? toat? banda 80m :101 .DIN câte âmi amintesc ai grij? este omic? gre?eal? pe PCB :sparge: ,SFATUL MEU ESTE S? URM?RE?TI TRSSEELE CABLAJULUI DUP? SCHEMA DE PRINCIPIU :cry: MULTE 73 DE YO4IAO .
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
Vizitator mosu55

L-am construit singur fara ajutor. Urmareste PBB-ul si executa-l pe 3 module interconectabile.Iti va fi mai usor sa-l construiesti si sa faci modificari,nu mai zic reglajele. VFO-ul este usor de reglat daca ai un Frecventmetru sau un prieten hi.hi. Atentie la intrare( primul modul ) greseala este pe PCB, urmareste schema electrica care este corecta. Daca te intereseaza voi reveni cu schema modificata dar mai ales cu modulele pozate. Intrebari?

Link spre comentariu
Vizitator STEFY

chiar aveam probleme cu c7 spune-mi te rog c11 pe schema e in + luic9 pe pcb e la masa .La inceput receptionam un fel de masa rotunda a radioamatorilor mai in varsta mai ales dimineata si ceva morse dar in ultimul timp pauza totala nu stiu ce s-a intamplat.Din pacate nu dispun de un frecventmetru totul a mers dupa ureche .Mai multumit am fost de celalalt receptor cu taa661 si a 741 receptionam mai multe posturi in special sarbi.Multumesc mult de ajutor

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Rceptorul acesta l-am realizat si eu acum 1 an,functioneaza perfect de la prima proba dar eu am schimbat etajul final audio cu un LM386.Spor la treaba!P.S.O mai buna stabilitate a etajului amplificator de radiofrecventa de pe intrare am obtinut-o prin majorarea condensatorului din emitor,cel in paralel cu bobina,la 1,8nano.Sper sa-ti fie de ajutor.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări