Vizitator STEFY Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 salut ma numesc stefan va rog daca aveti desenulptr cablaj la receptorul sincrodina care este publicat pe forum cu taa 661 multumesc anticipat. Cred ca era tehnium dec 84 Link spre comentariu
Everest Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Poftim... Link spre comentariu
Vizitator costinel_p Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 salut ma numesc stefan va rog daca aveti desenulptr cablaj la receptorul sincrodina care este publicat pe forum cu taa 661 multumesc anticipat. Cred ca era tehnium dec 84Am f?cut acest receptor sincrodin? prin 1985 func?ioneaz? bine ?i este u?or de reglat ,acoper? toat? banda 80m .DIN câte âmi amintesc ai grij? este omic? gre?eal? pe PCB ,SFATUL MEU ESTE S? URM?RE?TI TRSSEELE CABLAJULUI DUP? SCHEMA DE PRINCIPIU :cry: MULTE 73 DE YO4IAO . Link spre comentariu
Flor Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 costinel_pAi perfecta drepatate. Cablajul e publicat "din greseala", hi, hi, invers. Adica vazut dinspre fata plantata, (cea cu piese).. Link spre comentariu
Vizitator mosu55 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 L-am construit singur fara ajutor. Urmareste PBB-ul si executa-l pe 3 module interconectabile.Iti va fi mai usor sa-l construiesti si sa faci modificari,nu mai zic reglajele. VFO-ul este usor de reglat daca ai un Frecventmetru sau un prieten hi.hi. Atentie la intrare( primul modul ) greseala este pe PCB, urmareste schema electrica care este corecta. Daca te intereseaza voi reveni cu schema modificata dar mai ales cu modulele pozate. Intrebari? Link spre comentariu
Vizitator STEFY Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 chiar aveam probleme cu c7 spune-mi te rog c11 pe schema e in + luic9 pe pcb e la masa .La inceput receptionam un fel de masa rotunda a radioamatorilor mai in varsta mai ales dimineata si ceva morse dar in ultimul timp pauza totala nu stiu ce s-a intamplat.Din pacate nu dispun de un frecventmetru totul a mers dupa ureche .Mai multumit am fost de celalalt receptor cu taa661 si a 741 receptionam mai multe posturi in special sarbi.Multumesc mult de ajutor Link spre comentariu
bobo_romania Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Rceptorul acesta l-am realizat si eu acum 1 an,functioneaza perfect de la prima proba dar eu am schimbat etajul final audio cu un LM386.Spor la treaba!P.S.O mai buna stabilitate a etajului amplificator de radiofrecventa de pe intrare am obtinut-o prin majorarea condensatorului din emitor,cel in paralel cu bobina,la 1,8nano.Sper sa-ti fie de ajutor. Link spre comentariu
TESSLA Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Mai are cineva cablajul? As vrea sa realizez si eu receptorul. Multumesc! Link spre comentariu
TESSLA Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Chiar nu mai are nimeni cablajul? Link spre comentariu
Everest Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Mai are cineva cablajul? As vrea sa realizez si eu receptorul. Multumesc!Poftim... 1 Link spre comentariu
TESSLA Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum