Vizitator halfevil Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 mi-am cumparat un microfon PHONIC UM-99 dynamic vocal dar nu pot sa il conectez la PC...deoarece are o mufa diferita fata de ce am eu in spate la unitate :cry: , stiu ca il pot conecta printr-un mixer sau o statie...dar altfel nu se poate?? un adaptor... ceva?? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 da mai multe detalii despre microfon,eventual poze cu el si mufa,si gasim o solutie :oky: Link spre comentariu
Vizitator halfevil Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 am atasat o poza...cu capatul firului Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 a mai fost discutata problema !aceste microfoane sunt cu bobina, deci ai nevoie de un preamplif sau foloseste un mixer. Link spre comentariu
Vizitator halfevil Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 ok ms Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 pai si daca sunt cu bobina nu merg?eu am bagat un mic cu bobina in placa de sunet,bine ca avea si conector jack Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 se auzea ceva ? si eu am bagat un microfon cu bobina in placa de sunet dar trebuia sa tippp. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 cel prezentat mai sus cred ca e de 600 ohmi,combinat cu o sensibilitate mica(firma de c...t),rezulta o ineficienta totala daca se conecteaza direct la placa,insa daca era de 100-300 ohmi ,altele erau datele problemei(il puteai conecta direct la placa de sunet fara preamplificare).p.s.in trecut ma jucam cu ''microfoane'' facute din casti de avioane(tarom) ce aveau intre 100 si 300 ohmi,iar rezultatul fara preamplificare era chiar satisfacator Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 da,mie mi-a mers super,l-am pus pe masa sa inregistrez sunetul din camera si n-au fost problemeacum nu stiu ce impedanta avea Link spre comentariu
Vizitator halfevil Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 cel prezentat mai sus cred ca e de 600 ohmi,combinat cu o sensibilitate mica(firma de c...t),rezulta o ineficienta totala daca se conecteaza direct la placa,insa daca era de 100-300 ohmi ,altele erau datele problemei(il puteai conecta direct la placa de sunet fara preamplificare).p.s.in trecut ma jucam cu ''microfoane'' facute din casti de avioane(tarom) ce aveau intre 100 si 300 ohmi,iar rezultatul fara preamplificare era chiar satisfacator deci e un microfon dinamic vocal marca phonic model UM-99polar pattern: cardioid uniderectionalfrequency response: 50hz~15.000hzimpedance: 600 ohmi (+,-30% la 1000Hz)sensivity: -72dB +,-3dBpret: 120 rondeci sa inteleg ca fara preamplificator sau mixer nu e bun de nimic, dar cu preamplif...ar fi ceva de el? am cautat pe net un preamplificator si ar costa 130-140 ron mai mult decat microfonul:-j dar cred ca mult mai bun ar fi un mixer dar e mai scump..acum nu sh ce sa fac sa il vand? sau... sa imi iau si un preamplificator...desi nu prea imi da mana sa mai cumpar si preamplif...daca il vand...imi pot gasi alt microfon mai bun cu jack la banii astia ? fara sa am nevoie de mixer sau preamplif dar sa pot efectua inregistrati decente cu el. nu vreau sunet de studio dar totusi sa se auda oke. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 cauta la sectiunea diverse o schema de preamplif cat mai simpla,cumperi componentele(nu depasesc 10 lei) si faci montajul.la iesire pui mufa jack(sau ce vrei tu) si gata.nu sute de lei pt o joaca de inregistrare,cat despre fidelitate o sa ai destula daca faci totul cum trebuie.succes! Link spre comentariu
junior Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Uite aici o schema simpla cu rezultate foarte bune. http://english.cxem.net/preamplifier/preamplifier5.php Link spre comentariu
Vizitator halfevil Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 o sa incerc...si multumesc celor care si-au facut timp sa imi raspunda si mie.salutare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum