Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

microfon karaoke

Vizitator halfevil

Postări Recomandate

Vizitator halfevil
:jytuiyu mi-am cumparat un microfon PHONIC UM-99 dynamic vocal :nas: dar nu pot sa il conectez la PC...deoarece are o mufa diferita :sparge: fata de ce am eu in spate la unitate :cry: , stiu ca il pot conecta printr-un mixer sau o statie...dar altfel nu se poate?? un adaptor... ceva??
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

3

• Stefan

2

• Dr.L

2

• junior

1

Top autori în acest subiect

cel prezentat mai sus cred ca e de 600 ohmi,combinat cu o sensibilitate mica(firma de c...t),rezulta o ineficienta totala daca se conecteaza direct la placa,insa daca era de 100-300 ohmi ,altele erau datele problemei(il puteai conecta direct la placa de sunet fara preamplificare).p.s.in trecut ma jucam cu ''microfoane'' facute din casti de avioane(tarom) ce aveau intre 100 si 300 ohmi,iar rezultatul fara preamplificare era chiar satisfacator :da

Link spre comentariu
Vizitator halfevil

cel prezentat mai sus cred ca e de 600 ohmi,combinat cu o sensibilitate mica(firma de c...t),rezulta o ineficienta totala daca se conecteaza direct la placa,insa daca era de 100-300 ohmi ,altele erau datele problemei(il puteai conecta direct la placa de sunet fara preamplificare).p.s.in trecut ma jucam cu ''microfoane'' facute din casti de avioane(tarom) ce aveau intre 100 si 300 ohmi,iar rezultatul fara preamplificare era chiar satisfacator :da

deci e un microfon dinamic vocal marca phonic model UM-99polar pattern: cardioid uniderectionalfrequency response: 50hz~15.000hzimpedance: 600 ohmi (+,-30% la 1000Hz)sensivity: -72dB +,-3dBpret: 120 rondeci sa inteleg ca fara preamplificator sau mixer nu e bun de nimic, dar cu preamplif...ar fi ceva de el? am cautat pe net un preamplificator si ar costa 130-140 ron mai mult decat microfonul:-j dar cred ca mult mai bun ar fi un mixer dar e mai scump..acum nu sh ce sa fac sa il vand? sau... sa imi iau si un preamplificator...desi nu prea imi da mana sa mai cumpar si preamplif...daca il vand...imi pot gasi alt microfon mai bun cu jack la banii astia ? fara sa am nevoie de mixer sau preamplif dar sa pot efectua inregistrati decente cu el. nu vreau sunet de studio dar totusi sa se auda oke.
Link spre comentariu

cauta la sectiunea diverse o schema de preamplif cat mai simpla,cumperi componentele(nu depasesc 10 lei) si faci montajul.la iesire pui mufa jack(sau ce vrei tu) si gata.nu sute de lei pt o joaca de inregistrare,cat despre fidelitate o sa ai destula daca faci totul cum trebuie.succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări