Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa alimentare pentru P3A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

mai corecteaza putin traseele! acolo parca e doar autorouter-ul si tu doar ai ingrosat traseul.

in mare e bine dar incerca sa mai finisezi traseele si e bine sa folosesti trasee cat mai groase in cazul acesta .

uite la mine de ex: transformatorul si puntea sunt mult subdimensionate (oricum trafoulk nu il montez pe cablaj dar puntea trebuia sa fie mai mare si astfel aveam si mai mult spatiu pentru traseele de alternativ)

Posted Image

Link spre comentariu

Salut. Dupa parerea mea ai cam neglijat traseul de masa (fiind vorba de un redresor pentru un amplif) care trabuie sa fie cat mai direct posibil si mai scurt.Ti-am desenat si eu o schema de cablaj la acest redresor sper ca iti este mai de folos:[attachment=0]redresor.JPG[/attachment]Bafta in continuare si la cat mai multe realizari.Cu respect, Sergiu.

Link spre comentariu

mersi pt sfat Sergiu...m-am inspirat putin din ce mi-ai aratat mai sus si am realizat ceva asemanator...o mica modificare(am renuntat la puntea redresoare, o sa vina inafara cablajului)As vrea sa intreb pe cei ce au experienta in Eagle....cum creez o piesa noua..de exemplu un condensator care are diametrul de 25 mm si distanta intre picioruse de 13 mm?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări